پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۰۰

نیک نژاد:

سیستم جامع مشترکان آبفا در گلستان راه اندازی شد

سیستم جامع مشترکان آبفا در گلستان راه اندازی شد

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون خدمات مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان گلستان از نصب و راه اندازی سیستم جامع مشترکین در شهرهای استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری  مهر، علی اکبر نیک نژاد گفت: تهیه این نرم افزار در راستای ارتقای سیستم جامع مشترکان به منظور تسهیل و تسریع در خدمات رسانی بهتر به شهروندان استان بوده که با راه اندازی این سیستم، ارائه خدمات به مشترکان به صورت اینترنتی میسر خواهد بود.

وی اظهار داشت: این نرم افزار توسط شرکت فنی مهندسی و مشاور مینوفن الموت طراحی گردیده که در حال حاضر در چند استان نصب و مورد بهره برداری قرارگرفته است.

مدیر امور آب و فاضلاب منطقه گنبد نیز به جهت نصب و راه اندازی با موفقیت نرم افزار جامع مشترکین در امور مشترکان از زحمات مدیرعامل و معاون خدمات مشترکین و درآمد و معاون برنامه ریزی و منابع انسانی آبفا گلستان تشکر و قدردانی کرد. 

کد خبر 1514417

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha