پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۳۳

گزارش مهر از اجلاس آفریقا-11/

آغاز به کار نشست دوم اجلاس اتحادیه آفریقا در آدیس‌آبابا

آغاز به کار نشست دوم اجلاس اتحادیه آفریقا در آدیس‌آبابا

دومین و آخرین روز از هجدهمین اجلاس سران اتحادیه آفریقا در آدیس آبابا دقایقی پیش آغاز شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به آدیس آبابا، سران 54 کشور عضو اتحادیه آفریقا در حالی برای شرکت در هجدهمین اجلاسیه خود در آدیس آبابا گرد هم آمده اند که این اجلاسیه را با شعار "ارتقاء تجارت درون آفریقایی" دنبال می کنند.

 شعار هجدهمین اجلاس اتحادیه آفریقا بی ارتباط با اهداف دوازده گانه شکل گیری این اتحادیه نیست چراکه اتحادیه آفریقا در اهدافش موضوع "اقتصاد" را چنان جدی گرفته که بعضاً توجه به اهداف اقتصادی، مأموریت های سیاسی این اتحادیه در عرصه بین الملل را در رتبه دوم قرار می دهد. هر چند اهداف اقتصادی و سیاسی این اتحادیه نمی توانند همراستا نباشند.

 تسریع بخشیدن به روند همگرایی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی قاره آفریقا، ایجاد شرایط مناسب به نحوی که آفریقا بتواند نقش خود را در اقتصاد جهان و مذاکرات بین المللی به نحو مطلوب ایفا کند، ارتقاء توسعه پایدار در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و همچنین همگرایی کشورهای آفریقایی، ارتقاء همکاری و توسعه در تمام زمینه های فعالیت بشری به منظور بالا بردن سطح زندگی مردم آفریقا و میل به ثبات اقتصادی و تنظیم و هماهنگی سیاستهای فی مابین اقتصادی منطقه ای موجود در حال حاضر و آینده به منظور تحقق تدریجی اهداف اتحادیه 5 بند از اهداف دوازده گانه اتحادیه آفریقا است که به طور مستقیم به اقتصاد این قاره اشاره دارد.

علی اکبر صالحی وزیر خارجه ایران به عنوان عضو ناظر در اجلاس سران افریقا شرکت کرده و در حاشیه این اجلاس با روسای هیئت های کشورهای آفریقایی حاضر در این اجلاس دیدار و گفتگو می کند.

کد خبر 1520563

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha