به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی ظهر شنبه در دیدار اصحاب رسانه همدان که در محل دفتر امام جمعه همدان برگزار شد، افزود: فعالان رسانه ای همچون علما و دانشمندان غریب هستند.
وی با بیان اینکه اکثریت جامعه به دلیل عدم آگاهی نمی توانند آن طور که شایسته است انسان های دارای رشد و تعالی را درک کنند، گفت: خبرنگاران به این دلیل افرادی غریب هستند.
آیت الله محمدی با بیان اینکه اگر هدف و مقصود خدا باشد حتی سنگ اندازی ها در میانه راه نمی تواند مانع رسیدن افراد به اهداف مقدس و الهی شود، گفت: در این راه باید برای پیشرفت و ترقی کشور در عرصه بین المللی و سعادت مردم، محرومیت ها را به جان خرید.
وی با اشاره به وضعیت نابسامان اقتصاد اروپا در شرایط فعلی تاکید کرد: این کشورها زمانی ادعای بسیاری داشتند اما هم اکنون به نان شب خود محتاج و با انواع نابسامانی ها دست و پنجه نرم می کنند.
آیت الله محمدی با اشاره به اینکه در همین شرایط شاهد پیشرفت های کشورمان در عرصه های مختلف علمی و فناوری هستیم، گفت: رسانه ها باید این پیشرفت ها را به خوبی منعکس کنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان افزود: امروز هر پیشرفت علمی کشور ایران یک تیر خلاص به قلب دشمنان است.
وی افزود: در دوران دفاع مقدس خط مقدم، جبهه های جنگ بود و امروز خط مقدم، قلم و دوربین اهالی رسانه است.
وی تاکید کرد: نقد بی طرفانه و خیرخواهانه وظیفه رسانه ها است چرا که اگر انتقاد سازنده نباشد جامعه رشد نخواهد کرد. کسانی که طاقت انتقاد نداشته باشند افراد ضعیفی هستند.
نظر شما