به گزارش خبرنگار اعزامي مهر، آقاي خاتمي گفت: در اين سفر دو طرح بسيارمهم در ذوب آهن اصفهان و فولاد مباركه افتتاح مي شود كه نشانه همت صنعتگران ايراني و پشتوانه مهم صنعت و اقتصاد كشور است.
وي افزود: طرح صباي ذوب آهن اصفهان و نير توليد ورق قلع اندود در فولاد مباركه دو طرح بسيار مهم براي صنعت و پشتوانه آن است.
خاتمي در پاسخ به سوالي در خصوص كمبودهاي موجود در استان اصفهان گفت: علت اين است كه ما در كشور فاقد آمايش سرزميني هستيم و چون كشور را از همه جهات مطالعه نكرده ايم، بنابراين تمام مسائل به مركز استان تعميم داده مي شود. اين مساله اي است كه دولت و مجامع مختلف درحال بررسي آن هستند.
رييس جمهوري افزود: ما مطلع هستيم كه بخشهايي از استان اصفهان وضع خوبي ندارد و مناطق محروم داريم، اما در ديدار با چند تن از نمايندگان و مسئولان سازمان مديريت برنامه ريزي قرار شد به داخل استان بيشتر توجه شود.
وي افزود: در برنامه چهارم توسعه هم به طور كلي توازن منطقه اي درنظر گرفته شده است و حتي بخشهايي هم كه برخوردار هستند شامل اين طرح مي شوند.
رييس جمهوري در فرودگاه اصفهان :
افتتاح دو طرح مهم صنعتي نشانه همت صنعتگران ايراني است

سيدمحمد خاتمي رئيس جمهوري در فرودگاه شهيد بهشتي اصفهان در جمع خبرنگاران اهداف خود را از اين سفر تشريح كرد.
کد خبر 15754
نظر شما