به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی که در دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی این حزب با خانواده شهید آیت الله مطهری سخن می گفت، اظهار داشت: امام خمینی(ره) مطلبی را راجع به مجموعه آثار شهید مطهری فرمودند که راجع به هیچ شخصیت دیگری بیان نکردند و آن اینکه دو خصوصیت صحیح بودن و دور از نادرستی در آثار آن شهید بزرگوار وجود دارد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: مجموعه آثار شهید مطهری از ریشه قوی اسلامی برخوردار است و در مجموعه این آثار کسی نمی تواند تناقضی ایجاد کند.
وی افزود: ریشه اصلی هماهنگ بودن آثار شهید مطهری به این دلیل است که از منابع قرآنی استفاده شده است .
حبیبی تصریح کرد: اگر دشمنان اسلام این سرمایه گرانبها را از انقلاب اسلامی نمی گرفتند، ما هماهنگی نظری آثار شهید مطهری را می توانستیم در اجرائیات نیز شاهد باشیم.
وی در ادامه گفت: متاسفانه یکی از خلاء ها در کشور عدم هماهنگی در موضوع های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی در اجرائیات و قوانین و مقررات است که وجود شهید مطهری می توانست این خلاء ها را پر کند.
بنابراین گزارش، اسدالله بادامچیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: هر چه زمان می گذرد به جای خالی شهید مطهری بیشتر پی می بریم.
وی افزود: شهید مطهری موقعیت بسیار ویژه ای نزد امام خمینی(ره) داشتند و امام (ره) اعتماد ویژه ای به ایشان داشتند. شهید مطهری همواره از افراطی گری خود داری می کردند و عمیق و جامع الاطراف بودند.
قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: شهید مطهری، جریان های انحراف در کشور را به خوبی می شناختند و اعتقاد داشتند باید در این زمینه آموزش متون صحیح داشته باشیم.
بادامچیان تصریح کرد: شهید مطهری معتقد بود تشکیلات سیاسی باید آموزش داشته باشد و به همین دلیل ما هنوز در آموزش های حزبی خود از مطالب شهید مطهری استفاده می کنیم. آموزش در تشکیلات سیاسی اگر منهای فقاهت باشد به انحراف کشیده می شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آثار شهید مطهری جاودانه است گفت: ما در حزب موتلفه اسلامی همواره خط شهید مطهری را طی کرده ایم و به همین دلیل منافقین و گروههای الحادی و انحرافی با موتلفه اسلامی مشکل دارند.
نظر شما