پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۰۵

اتمام جیره‌بندی واکسن مننژیت/ مشکل حجاج برطرف شد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران اعلام کرد که مشکل واکسیناسیون حجاج ایرانی از سه شنبه 26 اردیبهشت ماه به صورت کامل برطرف شده و هیچگونه کمبود واکسن مننژیت وجود ندارد.

سید منتظر شبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جمعیت هلال احمر استان تهران به مدت سه هفته با کمبود واکسن مننژیت به دلیل مشکلات شرکت وارد کننده این واکسن مواجه شده و در نتیجه به صورت جیره بندی شده به حجاج ایرانی واکسن زده می شد.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجوز ورود واکسن مننژیت را برای ما صادر نمی کند، تصریح کرد: تا زمان برطرف شدن مشکل واردات، واکسن حجاجی که در نوبت قرار گرفته بودند با تاخیر زده می شد که هم اکنون این مشکل برطرف شده است.

شبر اعلام کرد: تمامی حجاجی که قرار است طی دو یا سه هفته آینده به حج عمره مشرف شوند، می توانند به مراکز واکسیناسیون جمعیت هلال احمر که دو مرکز اصلی آن در خیابان انقلاب و بهارستان است، مراجعه کنند.

به گفته وی، مراکز واکسیناسیون هلال احمر استان تهران روزانه به صورت متوسط بین 500 تا 600 نفر از حجاج را واکسینه می کند.
 

کد خبر 1603182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha