پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۹:۵۴

زاهدی:

8 سایت ترویجی تولید محصول سالم کشاورزی در همدان راه اندازی شد

8 سایت ترویجی تولید محصول سالم کشاورزی در همدان راه اندازی شد

همدان - خبرگزاری مهر: مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی جهاد کشاورزی همدان از راه اندازی هشت سایت ترویجی تولید محصول سالم کشاورزی در سال گذشته در همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کیوان زاهدی ظهر یکشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: این طرح در سال جاری در قالب برنامه توسعه پنجم ادامه می یابد.

وی ارتقا راندمان آبیاری و افزایش شاخص بهره‌برداری آب کشاورزی، گسترش مبارزه تلفیقی، مصرف بهینه سموم و ترویج استفاده از کودهای عالی و زیستی را از اهداف راه اندازی این مراکز عنوان کرد.

زاهدی تدوین الگوی کشت تولیدات بر اساس شرایط اقلیمی و توان اکولوژیکی و مشارکت بخش غیردولتی، افزایش بهره‌وری ماشین‌آلات کشاورزی، توانمندسازی ساختار مدیریتی منابع‌طبیعی و آبخیزداری و افزایش تولید را از دیگر اهداف این مراکز ذکر کرد.

کیوان زاهدی با اشاره به اینکه 33 مرکز جهاد کشاورزی در دهستان ها و 400 مددکار ترویجی در روستا‌های استان همدان حضور دارند، گفت: تاکنون 142 هزار بهره‌بردار کشاورز در استان همدان شناسایی شده است.

زاهدی با بیان اینکه 29 و نیم درصد از این افراد زمینی کمتر از یک هکتار دارند، گفت: تنها یک و چهار دهم درصد از بهره‌برداران دارای بیش از 50 هکتار زمین کشاورزی هستند.

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: برنامه های ترویجی امسال استان همدان مبتنی بر اهداف برنامه پنجم توسعه طراحی شده است.

کد خبر 1607293

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha