به گزارش خبرنگار مهر، احمد علیرضا بیگی ظهر پنجشنبه در جریان سفر به هشترود و در نشست مشترک شورای برنامه ریزی آذربایجان شرقی با کمیته برنامه ریزی این شهرستان اظهار داشت: هشترود، قطب کشاورزی است و با توجه به قابلیت های بالای آن در این حوزه باید تمام امکانات برای توانمندسازی کشاورزان منطقه بسیج شود.
وی افزود: دولت طی سال جاری مصمم است نهضت کشاورزی را در سراسر کشور محقق کند و این سیاست دولت، می تواند زمینه مناسبی برای توجه بیش از گذشته به کشاورزی هشترود را فراهم کند.
استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: صنعت و معدن هشترود نیز در کنار کشاورزی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد زیرا این حوزه دارای ظرفیت های سرشاری است که در اثر افزایش توجه ها می تواند بالفعل شود.
وی با قدردانی از همراهی نماینده سابق مردم هشترود و چاراویماق در مجلس با مجموعه دولت، استفاده از طرفیت نمایندگان مجلس برای پیشبرد اهداف توسعه ای تعریف شده را مورد تاکید قرار داد و نسبت به تعامل بیش از گذشته نماینده جدید این حوزه انتخابیه با دولت ابراز امیدواری کرد.
استاندار آذربایجان شرقی از فرماندار هشترود خواست با ترتیب دادن "جلسه همراهی و همدلی"، ضمن قدردانی از خدمات نماینده سابق مردم هشترود در مجلس و اهدای هدیه استانداری آذربایجان شرقی، نماینده جدید این حوزه انتخابیه را نیز به تشریک مساعی بیشتر با دولت فراخواند.
بیگی در بخش دیگری از سخنان خود به اهداف تشکیل نشست مشترک شورای برنامه ریزی استان با کمیته برنامه ریزی شهرستان ها اشاره و تصریح کرد: بررسی مشکلات در چنین جلساتی، شکلی واقعی به خود می گیرد و پرباربودن این جلسات با احساس مسئولیت بیشتر مقامات مسئول قابل تحقق است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه اقدامات و خدمات شهرداری ها موجب امیدواری بیشتر شهروندان می شود، از شهرداری هشترود خواست نسبت به افزایش خدمات شهری و تحصیل بیشتر رضایتمندی مردم اهتمام جدی داشته باشد.
شهرستان هشترود با حدود 70 هزار نفر جمعیت در 120 کیلومتری جنوب شرقی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
نظر شما