پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ خرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۱۵

مسابقات فوتبال یورو 2012/

سوئد - فرانسه؛ زردهای حذف شده به دنبال اعاده حیثیت

سوئد - فرانسه؛ زردهای حذف شده به دنبال اعاده حیثیت

سوئد در حالی آخرین دیدار خود مقابل فرانسه را برگزار می کند که با 2 شکست مقابل اوکراین و انگلیس دیگر شانسی برای صعود ندارد و تنها به دنبال اعاده حیثیت خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرانسه در حالی در آخرین دیدار خود در مرحله گروهی به مصاف سوئد می رود که با یک پیروزی می تواند خود را در جمع 8 تیم پایانی رقابتها ببیند.

سوئد – فرانسه
ورزشگاه: استادیوم المپیک کی یف، اوکراین
ظرفیت: 60 هزار نفر
داور: پدرو پروئنکا (پرتغال)

* سوئد بیش از 40 سال است نتوانسته فرانسه را شکست دهد، بعد از پیروزی 2 بر صفر سوئد در مقدماتی جام جهانی در سال 1960 آنها در 11 بازی خود مقابل فرانسه نتوانستند به پیروزی برسند.

* زلاتان ایبراهیموویچ در 5 بازی اخیر تیم ملی سوئد 4 بار گلزنی کرده است. او تنها در دیدار مقابل انگلیس نتوانست دروازه حریف را باز کند.

* سوئد از فوریه سال گذشته تا به حال در هیچ دیداری به تساوی دست نیافته است. آخرین تساوی آنها بازی مقابل اوکراین بود که در نیکوزیا دو تیم به نتیجه 1-1 دست یافتند. بعد از آن آنها از 16 دیدار خود 11 پیروزی و 5 شکست کسب کردند.

* فرانسه رکورد پیروزی های متوالی خود را جمعه با شکست اوکراین به عدد 23 رساند. آنها در این 23 بازی تنها 10 گل دریافت کرده اند.

* فرانسه با پیروزی مقابل اوکراین به 8 بازی بدون پیروزی خود در تورنمنت های معتبر پایان داد. آخرین پیروزی آنها به پیروزی یک بر صفر مقابل پرتغال در نیمه نهایی جام جهانی 2006 در مونیخ بازمی گشت.

* کریم بنزما مهاجم تیم ملی فرانسه در یورو 2012 هنوز موفق به گلزنی نشده و در 18 بازی اخیر خود برای این تیم نیز تنها 2 گل به ثمر رسانده است.

کد خبر 1629693

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha