پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۰۶

از بامداد امروز؛

11 زمین لرزه تهران و مناطق مختلف کشور را لرزاند

11 زمین لرزه تهران و مناطق مختلف کشور را لرزاند

خبرگزاری مهر-گروه استانها: 11 زمین لرزه از صبح امروز تاکنون استان های تهران، خراسان رضوی، خوزستان، کرمان و هرمزگان را لرزاند.

به گزارش خبرنگار مهر مرکز لرزه‌نگاری کشور از بامداد امروز مجموعا 11 زمین لرزه را در کشور گزارش کرد.

بنابراین گزارش استان خراسان رضوی با 5 زمین لرزه که بزگترین آن 5.3 ریشتر در منطقه خواف به وقوع پیوست، لرزیده و سه زمین لرزه نیز ازصبح امروز با بزرگی 2.6 ، 2.5  و 3.7 ریشتر استان تهران را با مرکزیت رودهن و دماوند لرزانده است.

همچنین دهبارزهرمزگان با زمین لرزه ای به بزرگی 2.9 ریشتر، حسینیه خوزستان 2.8 ریشتر و فاریاب کرمان2.7 ریشتر لرزیده است.

گفتنی است با اینکه وقوع زمین لرزه و پس لرزه ها تلفات جانی نداشت ولی باعث شد تا بیشتر مردم خواف ، بویژه آپارتمان نشین ها در خیابان ها، میانه بلوارهای شهر پارکها و در ماشین های خود شب را به صبح برسانند.

همچنین فرماندار خواف نیز خبر از ورود خساراتی به دو اثر تاریخی مسجد ملک زوزن و تعدادی از آسبادهای نشتیفان داد.

کد خبر 1640456

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha