پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۹:۰۴

مصوبات شورای فرهنگی نهاوند پشتوانه اجرایی ندارد

مصوبات شورای فرهنگی نهاوند پشتوانه اجرایی ندارد

نهاوند - خبرگزاری مهر: امام جمعه نهاوند گفت: مصوبات شورای فرهنگی شهرستان نهاوند پشتوانه اجرایی ندارد.

 

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی در شورای فرهنگی نهاوند گفت: رئیس دادگستری نهاوند در جلسات شورای فرهنگی شرکت نمی کند و به همین دلیل مصوبات این شورا قدرت اجرایی ندارد.

رئیس شورای فرهنگی شهرستان نهاوند با بیان اینکه جامعه دچار شعار زدگی شده عملگرایی در آن کمتر دیده می شود، گفت: به همین دلیل هر روز شاهد بروز مشکلات بیشتری در عرصه فرهنگ و اجتماع هستیم.

وی با بیان اینکه باید با تدبیر و برنامه ریزی راه حلی برای برون رفت از وضعیت جاری پیدا کرد، گفت: فعالیت های صورت گرفته در عرصه فرهنگ و مذهب برای مقابله با تهدیدات دشمن و شبیخون فرهنگی کافی نیست.

وی ادامه داد: برنامه ریزی و ارائه راهکارهای مناسب برای تبدیل کردن خطرات و تهدیدهای دشمن به فرصت از وظایف اصلی شورای فرهنگی است.

حجت الاسلام مغیثی با تاکید بر اینکه باید از نفوذ انحرافات و تحریف های دشمنان در دین و مذهب مردم جلوگیری شود، گفت: باید آرمانها و ارزشهای والای اسلام و انقلاب حفظ شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گسترش بی حجابی و بدحجابی، اشاعه مصرف مواد مخدر در بین جوانان،بی بند و باری جوانان و بیکاری نسل جوان را بعنوان آفت های خطرناک نابودی جامعه برشمرد و گفت: شورای فرهنگی باید با آسیب شناسی و مشخص شدن چرایی این مشکلات، به اصلاح جامعه بپردازد.

حجت الاسلام مغیثی با تاکید بر اینکه دشمن در تمام ابعاد سیاسی، نظامی و اقتصادی در مقابل جمهوری اسلامی ایران شکست خورده و تمام سعی و تلاش خود را در بحث فرهنگی متمرکز کرده، گفت: باید با اقدامات فرهنگی در این عرصه نیز دشمن را ناکام کرد.

کد خبر 1642009

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha