پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۳۸

گزارش مهراز المپیک رسانه ها /4

مدیرعامل آنتارا خواستار نشست سریع اعضاء اوآنا شد

مدیرعامل آنتارا خواستار نشست سریع اعضاء اوآنا شد

مسکو – خبرگزاری مهر: مدیر عامل خبرگزاری آنتارا اندونزی با اشاره به حضور مدیران عامل رسانه های عضو سازمان خبرگزاریهای آسیا-اقیانوسیه (اوآنا) در دومین المپیک رسانه های جهان خواستار مذاکرات سریع و صریح اعضاء در خصوص نشست سالانه کمیته های تخصصی اوآنا شد.

"احمد مخلص یوسف" مدیرعامل خبرگزاری آنتارا اندونزی که ریاست دوره ای سازمان خبرگزاریهای آسیا - اقیانوسیه "اوآنا" را از سال 2007 تا 2010 عهده دار بود در گفتگو با خبرگزاری مهر در حاشیه دومین نشست رسانه های جهان (World Media Summit) موسوم به "المپیک رسانه ها" با اشاره به تاخیر صورت گرفته در برگزاری نشست سالانه 2012 کمیته های فنی و اجرایی اوآنا خواستار نشست فوری اعضاء و نتیجه گیری در این خصوص شد.

مدیرعامل خبرگزاری آنتارا همچنین نشست  مسکو را که تحت عنوان "رسانه های جهانی: چالشهای قرن 21" برگزار می گردد را  فرصتی مغتنم برای بررسی چالشهای پیش روی خبرگزاریهای منطقه آسیا-اقیانوسیه در قرن مذکور خواند.

چهاردهمین مجمع عمومی و سی و دومین نشست کمیته فنی-اجرایی سازمان خبرگزاری‌های آسیا ـ اقیانوسیه (اوآنا) سال 2010 در استانبول به میزبانی خبرگزاری دولتی ترکیه آناتولی برگزار شد که طی آن هیلمی بنگی" مدیرعامل این خبرگزاری  ریاست دوره ای سازمان را برای مدت سه سال از تحویل گرفت.

میزبان دوره آینده مجمع عمومی اوآنا در سال 2013 خبرگزاری ایتارتاس روسیه خواهد بود.
مجمع عمومی اوآنا هر سه سال یکبار برگزار می شود که به انتخاب ریاست دوره بعد اوآنا می پردازد. نشست‌های کمیته‌های اجرایی و فنی آن هم سالیانه برگزار می‌شود که پیگیری مصوبات مجمع عمومی و ارائه راهکار و پیشنهاد به مجمع عمومی، تحولات و پیشرفت‌های یکسال گذشته در حوزه فناوری و خبری را در دستور کار دارد.


خبرگزاریهای عضو سازمان خبرگزاریهای آسیا-اقیانوسیه (اوآنا) به همراه خبرگزاریهای مهم عضو دیگر سازمانهای مهم خبری دنیا از جمله سازمان خبرگزاریهای کشورهای مدیترانه ای (آمان) و فدراسیون خبرگزاری‌های کشورهای عربی (فانا) ، سازمان خبرگزاریهای همپیمان اروپا (ایینا) و انجمن خبرگزاریهای حوزه بالکان (ابنا) در مسکو گرد هم آمده اند تا از فردا به مدت  2 روز به شناخت بیشتر شیوه های نوین صنعت اطلاع رسانی و رسالت رسانه ها در آینده و تامین بیشتر امنیت روزنامه نگاران در بحرانهای مختلف سیاسی اجتماعی و طبیعی بپردازند.

"رویترز" (Reuters) ، "بی بی سی"(BBC) از انگلستان، ای پی (AP) از آمریکا، "کیودو"(Kyodo) ژاپن، "گوگل"(Google)، شبکه "ان بی سی"(NBC) ،" سی ان بی سی" (CNBC) و روزنامه "نیویورک تایمز" ازامریکا، "دی پی ای"(DPA) و" ای پی ای" (EPA) از آلمان و "شینهوا" چین و شبکه ماهواره ای "الجزیره" (Al Jazeera) قطر ازجمله گروههای رسانه ای شرکت کننده در نشست مسکو اند.

 

کد خبر 1642393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha