به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با میلاد خجسته مهدی موعود (عج) دومین جشنواره استانی شعر شمیم ظهور با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان و انجمن فرهنگی ادبی شهرستان قروه به میزبانی شهر دلبران برگزار شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قروه در آیین برگزاری این جشنواره هدف از برگزاری جشنواره شعر شمیم ظهور را ترویج فرهنگ مهدویت عنوان کرد و گفت: بالا بردن سطح فکر و آمادگی و قابلیت شناسایی شعرای فعال در عرصه انتظار برای پذیرش معارف دینی، حقایق و معرفت های معنوی به صورت گسترده از دیگر اهداف این جشنواره است.
احمد رسولی در ادامه اظهار داشت: ولادت، انتظار، ظهور، صفات حضرت مهدی (عج)، انتظار و مسئولیت منتظران و اجرای عدالت امام زمان (عج) در دو بخش آزاد و موضوعی از موضوعات آثار ارسالی به دبیرخحانمه این جشنواره بود.
وی ادامه داد: ترویج اندیشه های دینی و انتظار و ظهور منجی عالم بشریت در قالب هنر و شعر مهمترین وظایف در راستای نشر و ترویج معارف دین است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قروه به ارسال 300 اثر منظوم به دبیرخانه این جشنواره اشاره کرد و افزود: از بین این آثار پس از بررسی و داوری آنها 22 اثر به عنوان آثار برتر و برگزدیه شناخته شد.
در این مراسم جمعی از شعرای استان و نیز استاد ولی الله کلامی زنجانی از شاعران برجسته کشور قطعاتی از چشم انتظاری خود را در وصف مولای منتظران قرائت کردند و در پایان از صاحبان آثار برتر قدردانی شد.
نظر شما