رضا اسفندیاری در حاشیه همایش روحانیان شهرستان آبیک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: روحانیت از صدر اسلام تاکنون در بین مسلمانان از جایگاه والایی برخورداربوده و امروز نیز می تواند نقش بسیار مهمی در تداوم انقلاب اسلامی ایفا کند.
وی تصریح کرد: نگاهی به تاریخ انقلاب های گذشته جهان نشان می دهد، هر انقلابی که روحانیان در آن نقش داشته اند به نتیجه رسیده و هر حکومتی که ارتباط نزدیک و خوبی با روحانیت داشته بیشتر عمر داشته است.
اسفندیاری عنوان کرد: امام خمینی (ره) ارتباط بسیار نزدیکی با آحاد ملت داشتند و با کمک مردم و روحانیت، انقلابی را به ثمر رساندند که معادلات جهانی را برهم زد.
اسفندیاری عنوان کرد: امام خمینی (ره) ارتباط بسیار نزدیکی با آحاد ملت داشتند و با کمک مردم و روحانیت، انقلابی را به ثمر رساندند که معادلات جهانی را برهم زد.
این مسئول بیان کرد: هر چقدر ارتباط بین روحانیت و مردم قوی تر شود نه تنها مبانی دین اسلام بیشتر در جامعه گسترش می یابد بلکه طول عمر انقلاب نیز بیشتر می شود.
وی به نقش شرق و غرب در شکل گیری انقلاب های گذشته اشاره کرد و افزود: شهید مطهری در آثار خود یکی از مهمترین دلایل شکل گیری انقلاب های گذشته را حمایت های شرق و غرب از آنها عنوان کرده اما انقلاب ایران را مستقل و وابسته به روحانیت معرفی شده است.
فرهنگ ایثار و شهادت احیا شود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه آبیک با اشاره به دفاع همه جانبه رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس، گفت: ارتباط بین روحانیت و مردم نقش بسیار زیادی در انتقال ارزشهای دفاع مقدس دارد و این کار مهم برای احیای فرهنگ ایثار و شهادت بسیار مهم است.
اسفندیاری اضافه کرد: جنگ نرم، رویکرد جدید غرب در حمله به جمهوری اسلامی ایران است و در این جنگ مرزها درنوردیده شده و تبلیغات و رسانه مهمترین ابزار قدرت به شمار می آید.
وی اظهارداشت: از آنجا که تعداد زیادی از شبکه های ماهواره ای بر علیه ایران برنامه تولید می کنند و ما نیز باید متناسب با نیاز و مسائل روز به این جنگ رسانه ای وارد شویم.
آمریکا متهم ردیف اول در ساخت فیلم موهن علیه پیامبر (ص)
این مسئول آمریکا را متهم ردیف اول جنایت و فتنه افکنی در جهان معرفی کرد و یادآورشد: آمریکا در ساخت فیلم موهن علیه پیامبر اعظم (ص) متهم ردیف اول است اما به بهانه دموکراسی و آزادی بیان حاضر نیست عاملان آن را مجازات کند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه آبیک به گذشت یک سال از جنبش تسخیر وال استریت اشاره کرد و افزود: آمریکا که مدعی
دفاع از حقوق بشر و آزادی بیان است در کشور خودش مردم را که به سیاست های نابرابر و اقتصاد متکی بر نظام سرمایه داری اعتراض دارند، به شدت سرکوب می کند.
دفاع از حقوق بشر و آزادی بیان است در کشور خودش مردم را که به سیاست های نابرابر و اقتصاد متکی بر نظام سرمایه داری اعتراض دارند، به شدت سرکوب می کند.
وی بیان کرد: آمریکایی ها می خواهند در فیلم توهین آمیز خود جریاناتی که در ابوغریب و گوانتانامو اتفاق افتاد را به اسلام و مسلمانان نسبت داده و تاریخ را تحریف کنند.
این مسئول عنوان کرد: مسائلی که در طول انقلاب و جنگ تحمیلی اتفاق افتاده برای جوانان کشورمان بسیار جذاب و ارزشمند است و روحانیان نقش بسیار مهمی در انتقال واقعیت های جنگ و انقلاب دارند.
اسفندیاری اضافه کرد: غربی ها در سناریوی تحریف تاریخ می خواهند ایران را شروع کننده جنگ معرفی کنند و اگر تاریخ انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را متناسب با واقعیت ها منتقل نکنیم، دشمنان نظام این دوران مهم تاریخ را تحریف و به نفع خود مصادره می کنند.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائل امروز کشور تربیت نسل جدید و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جوانان است که با
برنامه هایی همچون راهیان نور و یادواره شهدا این انتقال فرهنگ صورت می گیرد.
برنامه هایی همچون راهیان نور و یادواره شهدا این انتقال فرهنگ صورت می گیرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه آبیک گفت: رویکرد بسیج تربیتی است و از همه روحانیان دعوت می کنیم در برنامه های
بسیج با جدیت ورود پیدا کنند تا این برنامه ها به لحاظ کمی و کیفی ارتقاء پیدا کند.
بسیج با جدیت ورود پیدا کنند تا این برنامه ها به لحاظ کمی و کیفی ارتقاء پیدا کند.
این مسئول انتقال ابعاد مختلف اقتصاد مقاومتی را بسیار مهم ارزیابی و عنوان کرد: مقام معظم رهبری این دوران از انقلاب را به عنوان یک پیچ تاریخی معرفی می کند و همه موظفیم برای گذر از آن بدقت عمل کنیم.
نظر شما