پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۱۵

با حضور فرماندار دیواندره؛

خوابگاه دخترانه روستای "کوله" به بهره برداری رسید

خوابگاه دخترانه روستای "کوله" به بهره برداری رسید

دیواندره - خبرگزاری مهر: همزمان با سومین روز از هفته دفاع مقدس، خوابگاه دخترانه روستای کوله از توابع بخش سارال شهرستان دیواندره با حضور فرماندار این شهرستان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار شهرستان دیواندره صبح یکشنبه در مراسم افتتاح پروژه خوابگاه دخترانه روستای کوله از توابع بخش سارال گفت: این خوابگاه با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال و از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان اجرا و تجهیز شده است.

سعدی نقشبندی افزود: این پروژه در زمینی با زیربنای هزار و 742 مترمربع ساخته شده و دارای سالن ورزشی به مساحت 55 متر مربع است.

وی اظهار داشت: این خوابگاه، خوابگاهی به تمام معنا استاندارد است که از برکت سفر مقام معظم رهبری در دیواندره به بهره برداری می رسد.

فرماندار دیواندره تعداد 23 اطاق، 15 چشمه سرویس بهداشتی، 10 دوش حمام و 57 متر مربع نمازخانه را از دیگر امکانات این پروژه عنوان کرد و یادآور شد: امیدواریم با به بهره برداری رسیدن این خوابگاه بسترهای توسعه و گسترش علم آموزی دختران در بخش سارال فراهم شود.

کد خبر 1702683

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha