پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۴۶

کرامتی:

دو ایستگاه جدید آتش نشانی در زنجان ایجاد می شود

دو ایستگاه جدید آتش نشانی در زنجان ایجاد می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان زنجان گفت: دو ایستگاه جدید آتش نشانی در منطقه الهیه شهر زنجان راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، صفی الله کرامتی شامگاه شنبه در مراسم روز آتش نشانی افزود: دو ایستگاه جدید در محور دلجویی احداث خواهد شد چرا که این نیاز مردم این منطقه است.
 
وی  گفت: پرسنل سازمان آتش نشانی در مواقع حادثه با سرعت بیشتر و با دلسوزی و نهایت تلاش درصدد رفع مشکل مردم هستند.
 
مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان زنجان گفت: پرسنل نیروی انتظامی شجاعانه در حوادث و بحران از جان و مال مردم دفاع می کنند و دلسوزی دارند.
 
کرامتی افزود: ستاد مدیریت و فرماندهی خوادث در سال 1349 شمسی در آمریکا تشکیل و در سال 65 این کمیته با عنوان ستاد مترقبه تشکیل شد.
 
وی اظهار داشت: پرسنل نیروی انتظامی نقش بسیاری را در بحران و حوادث دارند و در این راستا مشکلات مردم را مرتفع می کنند.
 
یکی از شاخصه های توسعه بالا بودن ضریب ایمنی در جامعه است
 
عضو شورای شهر زنجان در ادامه این نشست گفت: یکی از شاخصه های توسعه کشورهای توسعه یافته احساس امنیت و بالا بودن ضریب ایمنی در جامعه  در مقابل حوادث و بحران ها است.
 
امامعلی دادخواه افزود: استان زنجان از استان هایی است که آسیب پذیر است و در این راستا باید همیشه پرسنل آتشنشانی در همه حال در آماده باش بوده و آموزش های لازم را دیده باشند.
 
وی اظهار داشت: یکی از عواملی که در کاهش آسیب های وارده از حوادث موثر است نظارت بر ساختمان ها و توجه به اصول شهر سازی است که توجه به این عوامل ایمنی را تضمین می کند و خسارت وارده از حوادث را کاهش می دهد.
 
عضو شورای شهر زنجان گفت: با توجه به اینکه 72 درصد جمعیت استان شهری و 28 درصد روستایی است در شهرها روحیه و آمادگی لازم در مقابل حوادث وجود ندارد.

دادخواه تاکید کرد: در هر محله باید ایستگاه آتشنشانی باشد و امنیت جان مردم حفظ شود.
 
وی در ادامه گفت: امسال اعتبارت خوبی در حوزه امنیت شهروندی و بالا بردن ضریب ایمنی تخصیص یافته است.
 
عضو شورای شهر زنجان یاد آور شد: در این راستا تجهیزات سخت افزاری در کاهش تلفات انسانی و ضریب امینی بسیار موثر است .
 
دادخواه افزود: نیروی انسانی در این سازمان باید آموزش لازم را دیده باشند نیروی انسانی ارتقاء پیدا کند و در این راستا باید شیوه های جدید اطلاع رسانی افزایش پیدا کند.
 
وی ادامه داد: در راستای کاهش تلفات انسانی باید اعتبارات ویژه برای سازمان در نظر گرفته شود.
 
پرسنل آتش نشانی فرشتگان حفظ جان مردم هستند
 
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان نیز گفت: پرسنل سازمان آتشنشانی فرشتگان حافظ جان و مال مردم هستند.
  
احمدی افزود: صفاتی که رزمندگان دفاع مقدس داشتند امروز پرسنل آتشنشانی این صفات را دارند و دلسوزانه از جان و مال مردم حفاظت می کنند.
 
وی اظهار داشت: پرسنل این سازمان باید ضریب شجاعت را در خودشان تقویت کنند که تقویت این صفت ضریب امنیت را بالا می برد.
 
معاون خدمات شهری زنجان گفت: این پرسنل با حمایت و پشتوانه خانواده خود به مردم خدمت می کنند که در این راستا باید این خدمت روز به روز تقویت شود.
 
احمدی تاکید کرد: پرسنل این سازمان  با هوش بالایی که دارند در مواقع حوادث و بحرانی از جان مردم دفاع می کنند.
 
وی در ادامه افزود: در راستای افزایش خدمات دهی و ورزیدگی پرسنل این سازمان باید آموزش های لازم داده شود و کلیه تجهیزات در اختیار سازمان قرار گیرد.
 
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان یاد آور شد: این پرسنل نظم و انظباط کار دارند و با آب و آتش بازی می کنند و در این راستا در حوادث دچار مشکل نمی شوند .
کد خبر 1708451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha