به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، مردم بويژه افراد مبتلا به فشار خون بايد از مصرف سوسيس، كالباس، كنسرو گوشت، برگرها و ساير فرآورده هاي گوشتي به علت دارا بودن ميزان زيادي از سديم، پرهيز كنند.
بر اساس اين گزارش، سبزي هاي كنسرو شده در آب نمك، زيتون شور، چيپس و ديگر تنقلات شور نيز مي تواند باعث افزايش ميزان فشار خون و ديگر مشكلات براي مصرف كنندگان آن، به ويژه بيماران مبتلا به فشار خون شود.
همچنين مصرف بيش از اندازه مواد خوراكي حاوي كافئين نظير قهوه، چاي ، نوشابه هاي كولا و شكلات نيز افزايش فشار خون را در مصرف كنندگان را به همراه خواهد داشت.
بر پايه اين گزارش، نياز روزانه افراد بزرگسال به نمك، يك دهم قاشق چاي خوري است و ميزان بيش از مقدار معمولي به نمك، فقط در شرايط آب و هوايي گرم و يا در طول شيردهي ضرورت دارد كه در اين موارد هم مصرف ميزان قاشق چاي خوري كافي است.
گفتني است، پياده روي سريع 30 تا 45 دقيقه اي در روز و سه تا 5 بار در هفته براي كاهش ميزان فشار خون بسيار مفيد است و از آنجا كه مصرف سيگار موجب تشديد پرفشاري خون مي شود ، بنابراين ترك سيگار در افراد سيگاري مي تواند در كاهش فشار خون بسيار موثر واقع شود.
نظر شما