به گزارش خبرنگار مهر، حمید یزدانی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان، جذب گردشگران خارجی را از مهمترین برنامه های میراث فرهنگی ذکر کرد و گفت: جذب حدود 43هزار گردشگر خارجی از برنامه های در دست اقدام این اداره است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته شاهد دو هزار مورد بازدید از مراکز اقامتی، پذیرایی و ... استان سمنان بودیم، گفت: این بازدیدها منجر به صدور 253 مورد تذکر، 130 اخطار، 50 مورد تشویق و تعطیلی چهار واحد به دلیل ارائه خدمات نامناسب شد.
یزدانی همچنین افزود: در سال گذشته قریب به 70هزار نفر در واحدهای اقامتی و مدارس استان سمنان اقامت داشتند.
وی با اشاره به این مطلب که معرفی جاذبه های گردشگری و ایجاد نشاط جمعی از جمله وظایف سازمان میراث فرهنگی است افزود: در سال گذشته 179هزار نفر نیز از بناهای تاریخی و موزهای استان سمنان بازدید کردند.
وی با اشاره به آمار ورودی گردشگران به استان سمنان، گفت: حدود 9 میلیون نفر در سال 90 به این استان وارد شدند که یک هزار و 356 نفر از این تعداد را گردشگران خارجی تشکیل دادند.
یزدانی از ورود حدود 9 میلیون نفر به استان سمنان در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد یک هزار و 356نفر گردشگر خارجی بودند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان خاطر نشان کرد: حفظ و گسترش شعائر مذهبی نیز از دیگر برنامه های این اداره کل است.
یزدانی در خاتمه اظهار داشت: سال گذشته در این زمینه پنج سوگواره به مناسبت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان در شهرستان های سمنان، شاهرود، دامغان، مهدیشهر و گرمسار و با هدف پاسداشت میراث معنوی تعزیه برگزار شد.
نظر شما