پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۵۶

توسط هلال احمر/

خانه های داوطلب در 6 روستای تایباد راه اندازی شد

خانه های داوطلب در 6 روستای تایباد راه اندازی شد

تایباد - خبرگزاری مهر: خانه های داوطلب روستایی هلال احمر در شش روستای شهرستان تایباد راه اندازی و به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا صیادی صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: بشردوستی وخدمت به نیازمندان ومردم آسیب دیده برگرفته ازتعالیم دین مبین اسلام است.

وی افزود: باتوجه به اینکه کشور ما یکی از حادثه خیزترین کشورهای جهان است این نیازاحساس می شود که در جهت خدمت به موقع و سریع درهر شهر و روستا از توان مردم همان منطقه استفاده شود.

وی افزود: درهمین راستا تفاهم نامه ای بین جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و وزارت کشور انعقاد شده است که خانه های داوطلب در روستاها با همکاری دهیاران دایر شود.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تایباد گفت: ماموریت سازمان داوطلبان، شناسایی، جذب، سازماندهی اعضا و بهره گیری از خدمات داوطلبانه آنان به منظور انجام فعالیتهای انسان دوستانه وعام المنفعه  است.

وی جمع آوری و هدایت کمک های نقدی وغیرنقدی و اعانات مردمی جهت حمایت از نیازمندان جامعه آسیب دیده از حوادث، ارائه خدمات حمایتی و اجتماعی نیازمندان را از دیگر ماموریت های این سازمان بر شمرد.

کد خبر 1724041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha