۱ آذر ۱۳۹۱، ۹:۵۱

مهر بررسی کرد/

پشت پرده اهدا نشان "شوالیه" به مدیران چیست/ خیلی‌ها نشان را گرفته‌اند!

پشت پرده اهدا نشان "شوالیه" به مدیران چیست/ خیلی‌ها نشان را گرفته‌اند!

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: مرکز تحقیقات و نوآورى مدیریت اروپا که یکى از شاخه‌هاى موسسه "اینووا" در بروکسل است در حالی نشانی تحت عنوان "شوالیه" را به مدیرعامل استقلال داده که قبل از این نیز با حضور نماینده‌اش در تهران نشان را به برخی مدیران اهدا کرده بود!

به گزارش خبرنگار مهر، این موسسه که فعالیتش را از سال 1995 آغاز کرده برای تشویق ایرانیان در زمینه‌های مختلف برای خلاقیت و نوآوری نشان "شوالیه" را به آنها اعطا کرده و برای اینکه بتواند خدمات بیشتری به مدیران علاقمند داشته باشد، دفتر نمایندگی اش را در تهران دایر کرد و از مدیران فعال خواسته بود تا برای کاندیدا شدن با این نمایندگی تماس بگیرند!

در مورد این موسسه گفته می شود افراد علاقمند می توانند با پرکردن فرم و ارسال مدارک خود، درخواست دریافت این نشان را داشته باشند که به گفته یک منبع مطلع این موسسه برای انجام مراحل کاری خود مبلغی را نیز دریافت می کند. با این حال موسسه فوق به برخی مدیران ایرانی در دفتر کارشان نشان شوالیه را اهدا کرد و نیازی به سفر آنها به اروپا هم نبوده است!

این مرکز در سال 2012 با همکاری نمایندگی خود در ایران اهدا نشان شوالیه به مدیران ایرانی علاقمند را آغاز کرد و در اطلاعیه ای که در یکی از روزنامه های معتبر ایرانی به چاپ رسانده بود، شماره تلفنی را برای کسب اطلاعات بیشتر در اختیار مدیران حوزه های مختلف قرار داده بود که البته این شماره در حال حاضر پاسخگوی تماس ها نیست و مسدود است!

با این حال قبل از این سردبیر یکی از روزنامه های اقتصادی که یک فرد شناخته شده در امور بازرگانی و اقتصادی بود، این نشان را در شرایطی دریافت کرد که نماینده موسسه فوق  در دفتر محل کارش در تهران حاضر شد و نشان شوالیه را به او داد. یکی از مدیران صنایع غذایی نیز همین نشان را در دفتر محل کارش دریافت کرد تا هزینه ای بابت سفر به اروپا و حضور در بروکسل متحمل نشوند!

علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال آخرین نفری است که پس از سفری که به اروپا داشت نشان شوالیه را از این موسسه دریافت کرد. فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دریافت این نشان گفت: حدود یکسال قبل موسسه بین المللی INNOVA(مرکز نوآوری مدیریت) که هر سال خلاق ترین مدیران یک کشور را در زمینه های مختلف انتخاب می کند از من خواست تا رزومه کاری و فعالیت های خود را برای آنها ارسال کنم که من نیز این کار را انجام دادم که در نهایت من به عنوان مدیر خلاق ورزشی در ایران انتخاب شده و برای دریافت نشان شوالیه به بلژیک رفتم.

البته فتح الله زاده در مصاحبه ای که با خبرگزاری مهر داشت به دریافت همین نشان توسط شهرام ناظری اشاره کرد و گفت که ناظری نشان شوالیه را از همین موسسه دریافت کرده است. این در حالی است که شهرام ناظری نشان شوالیه را که از سوی دولت فرانسه اهدا می شود، مهرماه سال 1386 از  "ترا نووا" مشاور فرهنگی رئیس جمهور پیشین فرانسه دریافت کرده بود.

جالب اینکه در توضیح خبری که برای دریافت این نشان توسط شهرام ناظری منتشر شده بود دلیل این انتخاب را اعلام کرده بودند که طی آن "ترا نووا" از شهرام ناظری به خاطر ارائه موسیقی شرق و آشناکردن مردم فرانسه با مولانا از او تشکر کرد و اجرای کنسرت های وی را تاثیرگذار خواند.

اما در مورد اهدا نشان به چند مدیر ایرانی که در حوزه های مختلف انتخاب شده بودند، هیچ اشاره ای به اقدامات و نوآوری های آنها برای انتخابشان نشده بود و مشخص هم نشده که نشان شوالیه به چه دلیل به این مدیران اهدا شده است. حتی خود علی فتح الله زاده هم در گفتگوهایی که پس از این انتخاب داشته، اشاره نکرده که به خاطر کدام اقدامش این نشان را دریافت کرده است.

کد خبر 1749170

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha