پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ آذر ۱۳۹۱، ۱۰:۴۸

زرگرباشی خبر داد:

کاهش وسعت بافت تاریخی یزد/ ابلاغ طرح حفاظت جامع بافت تاریخی به شهرداری

کاهش وسعت بافت تاریخی یزد/ ابلاغ طرح حفاظت جامع بافت تاریخی به شهرداری

یزد - خبرگزاری مهر: معاون شهرسازی و معاری شهرداری یزد از کاهش وسعت بافت تاریخی یزد از 740 هکتار به 519 هکتار خبر داد.

مجید زرگرباشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح تفصیلی جدید که بر اساس آن وسعت بافت قدیم به 519 هکتار تقلیل یافته و محدوده‌ای به عمق 250 متر در امتداد ضلع شرقی بلوار بسیج به بافت اضافه شده از این به بعد ملاک عمل شهرداری در مورد کاربری‌ها، گذربندی‌ها و ... در بافت قدیم خواهد بود.

وی افزود: از این به بعد ملاک عمل شهرداری در مورد کاربری‌ها، گذربندی‌ها، تراکم‌های ساختمانی و ضوابط ساخت و ساز در بافت قدیم، طرح جدید ابلاغ شده خواهد بود.

زرگرباشی اظهار داشت: این طرح با عنوان حفاظت جامع بافت تاریخی همراه با گزارش و ضوابط ساخت و ساز در هفتم آذرماه سال جاری ابلاغ شده و شهروندان می‌توانند برای آگاهی از وضعیت املاک خود بر اساس طرح جدید، به شهرداری ناحیه تاریخی مراجعه کنند.

وی بیان کرد: این طرح در آینده‌ای نزدیک تحت وب در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری یزد تأکید کرد: وسعت محدوده طرح تفصیلی بافت قدیم بر اساس طرح ابلاغ شده به 519 هکتار تقلیل یافته و بخشی از مناطقی از قبیل محله سرسنگ، قسمتی از محله یعقوبی، کوی سعدی و... که پیش از این در محدوده بافت قدیم قرار داشته حذف و پس از تصویب طرح تفصیلی بافت فرسوده بر اساس آن مدیریت خواهد شد.

زرگرباشی، محله‌های فهادان، سید گلسرخ، شاه ابوالقاسم، شیخداد، باغ دولت آباد، امامزاده جعفر، باغ گندم، گازرگاه، مالمیر، وقت الساعت، میرقطب، خواجه خضر، نظرکرده، سلسبیل و خلف خانعلی را از مناطقی دانست که در محدوده بافت تاریخی قرار دارد.

وی تأکید کرد: بر اساس بازنگری در مناطق بافت، محدوده‌ای به عمق 250 متر درامتداد ضلع شرقی بلوار بسیج نیز به محدوده بافت قدیم اضافه شده است.

کد خبر 1754570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha