پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ دی ۱۳۹۱، ۱۸:۲۳

همایش اقتصاد مقاومتی در شهرستان میانه برگزار شد

همایش اقتصاد مقاومتی در شهرستان میانه برگزار شد

میانه – خبرگزاری مهر: همایش اقتصاد مقاومتی به همت کانون بسیج فرهنگیان با حضور بسیجیان فرهنگی شهرستان میانه در سالن همایش اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ عباسقلی احمد زاده ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میانه عصر دوشنبه در این همایش با تاکید بر تقویت روحیه کار و تلاش در جوانان، مشکل اصلی کشور را مشکل فرهنگی عنوان کرده و گفت : ما باید فرهنگ صحیح مصرف و تولید را در جامعه نهادینه کنیم که این جز با اعتماد و پشتیبانی تولیدات داخلی و حذف کالاهای خارجی از سبد مصرفی خانواده ها میسر نمی شود.

وی افزود: تجمل گرایی و اسراف ، چشم  و همچشمی  و روحیه رفاه و دنیا طلبی از سوی مصرف کنندگان ، رانت خواری و سوء استفاده های مالی از سوی تولیدکنندگان و واردات قاچاقی کالاهای خارجی  سدی بزرگ در راه رشد و تعالی کشور خواهد بود و اقتصاد مقاومتی را متزلزل می کند و مقابله با این مشکلات و نارسایی ها ، پیروزی ما در جنگ اقتصادی را حتمی خواهد کرد . 

فرمانده سپاه میانه با تاکید بر اهمیت فرهنگیان بسیجی در بصیرت دهی جوانان گفت : خوشبختانه ما از بابت منابع انسانی و مادی در کشور مشکلی نداریم و بیشتر مشکلات ما فرهنگی است ، لذا معلمان در راستای فرهنگ سازی نقش و وظیفه بسیار خطیری دارند.

کد خبر 1774795

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha