پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ دی ۱۳۹۱، ۱۱:۴۰

اصلاح نحوه محاسبه مستمری بیمه‌شدگان شاغل در 2 کارگاه یا بیشتر به صورت همزمان

اصلاح نحوه محاسبه مستمری بیمه‌شدگان شاغل در 2 کارگاه یا بیشتر به صورت همزمان

معاون فنی ودرآمد سازمان تأمین‌اجتماعی از اجرای دستور اداری مربوط به اصلاح نحوه محاسبه مستمری بیمه‌شدگان شاغل در دو کارگاه یا بیشتر به صورت همزمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد محقق‌زاده با بیان اینکه براساس ماده 34 قانون تأمین‌اجتماعی در صورتی که بیمه‌شده برای 2 یا چند کارفرما کار کند، هر یک از کارفرمایان مکلفند به نسبت مزد یا حقوقی که می‌پردازند، حق‌بیمه سهم بیمه‌شده را از مزد یا حقوق او کسر و به انضمام سهم خود به سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت کنند، ادامه داد: افراد بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی نیز می‌توانند به صورت پاره‌وقت، خارج از ساعات انجام کار موظف و یا ایامی در طول هر ماه را برای کارفرمایان مختلف کار کرده و بیمه‌پردازی داشته باشد.

وی با اشاره به مشکلات و ابهامات قانونی به وجود آمده برای برخی از این قبیل افراد گفت: به منظور یکسان‌سازی رویه در مورد تمامی بیمه‌شدگان و در راستای جلوگیری از تضییع حقوق افرادی که در پرداخت حق‌بیمه مشارکت بیشتری داشته‌اند، با استناد به مواد 72، 75 و 77 قانون تأمین‌اجتماعی و تبصره‌های ذیل آنها، نحوه محاسبه مستمری بیمه‌شدگانی که در زمان احراز شرایط و در طول مدت محاسبه متوسط مزد یا حقوق در 2 یا بیش از 2 کارگاه به طور همزمان بیمه‌پرداز می‌باشند، مورد بازنگری قرار گرفت.

وی با بیان اینکه برای محاسبه مستمری این دسته از بیمه‌شدگان ابتدا دستمزد هر یک از کارگاه‌های مشمول کسر حق‌بیمه در طول ایام مربوط به محاسبه متوسط دستمزد به صورت ماه به ماه باهم و با رعایت سقف پرداخت حق‌بیمه تجمیع می‌شود، افزود: میانگین دستمزد مشمول کسر حق‌بیمه هر کارگاه جداگانه محاسبه شود.

معاون فنی و درآمد سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: میانگین‌های به دست آمده در خصوص هر کارگاه در میزان سابقه اشتغال در همان کارگاه ضرب و بر عدد 30 تقسیم شده و مجموع اعداد به دست آمده به عنوان مستمری استحقاقی بیمه‌شده خواهد بود.
 
کد خبر 1776182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha