به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید جعفر مرتضوی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با گرامیداشت سالروز حماسه مردمی نهم دی افزود: این روز برگ زرین دیگری از حماسه حضور مردمی است که در پرتو ایمان به خدا، عشق و علاقه خود به ولایت را نشان دادند.
وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی مردم مؤمن ایران ریشه در ایمان عمیق و روحیه ولایتمداری آنها دارد و مردم بر اساس آموزه های دینی، زندگی با عزت را بر ذلت و خواری ترحیح دادند.
مرتضوی افزود: انقلاب اسلامی با ترسیم صراط مستقیم، راه روشن زندگی را برای جهانیان ترسیم کرد تا ملتهای جهان آن را الگوی حقیقی خود قرار دهند.
وی بیان کرد: آنچه امروز نظام و مردم ما را از سایر حکومت ها و ملتهای دنیا متمایز ساخته، ولایتمداری در پرتو ایمان به خداست و این مسئله باعث سردر گمی و خنثی شدن توطئه های دشمنان شده است.
مرتضوی با اشاره به فتنه 88 و نقشه و توطئه شوم دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی، بیان داشت: این فتنه آخرین توطئه و نقشه دشمن نیست و آنان همیشه مترصد فرصت و فراهم کردن زمینه برای تضعیف نظام هستند.
وی بهترین ومؤثرترین راه برای مقابله با هجمه های دشمنان را افزایش بصیرت دینی و سیاسی مردم دانست و گفت: در پرتوی بصیرت و حضور به موقع و نقش آفرینی مردم، نقشه های پیچیده و مرموز دشمنان خنثی خواهند شد.
نظر شما