پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۵۴

بابایی در گفتگو با مهر:

35 میلیون دلار انواع کالا از گمرک لرستان صادر شد

35 میلیون دلار انواع کالا از گمرک لرستان صادر شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر گمرک استان لرستان از صادرات بیش از 35 میلیون دلار انواع کالا از این گمرک خبر داد.

داریوش بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی سال جاری بیش از 35 میلیون دلار انواع کالا از طریق گمرک لرستان صادر شده است.

وی با اشاره به کل صادرات استان لرستان طی سالجاری تصریح کرد: طی سال جاری بیش از 115 میلیون دلار صادرات کالا در استان صورت گرفته است.

مدیر گمرک استان لرستان کالاهای صادراتی از استان لرستان را داروهای دامی، انسانی، سیمان، فروسیلیس، سنگ ساختمان، مایه ظرفشویی و دستشویی، بیسکویت، آهک و... عنوان کرد.

بابایی افزود: کالاهای استان لرستان طی سالجاری به کشورهایی مانند افغانستان، چین، عراق، یونان، رومانی، ترکمنستان و ارمنستان صادر شده است.

وی با اشاره به بخشنامه ای که توسط گمرک کشور به همه گمرکهای استانها ابلاغ شده است، افزود: با توجه به این بخشنامه باید همه کالاهای هر استان از طریق گمرک همان صادر شود.

مدیر گمرک استان لرستان با تاکید برهمکاری شرکتها و واحدهای تولیدی استان در این رابطه، تصریح کرد: امیدورایم با ابلاغ این بخشنامه و همکاری واحدهای تولیدی شاهد توسعه صادرات استان در زمینه های مختلف باشیم.

بابایی یادآور شد: گمرک لرستان آمادگی دارد که که خدمات ویژه ای به شرکتهای تولیدی استان برای صادرات کالاهای آنها ارائه دهد.

کد خبر 1778424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha