پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ دی ۱۳۹۱، ۱۳:۰۳

اخبار کوتاه دامپزشکی/

11 هزار رأس گاو گوساله در اسکو علیه بیماری تب برفکی واکسینه شدند

11 هزار رأس گاو  گوساله در اسکو علیه بیماری تب برفکی واکسینه شدند

تبریز – خبرگزاری مهر: 11 هزار رأس گاو و گوساله در مرحله دوم طرح فراگیر و رایگان واکسیناسیون تب برفکی گاو و گوساله روستایی در شهرستان اسکو علیه این بیماری واکسینه شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد راسخی  مسئول شبکه دامپزشکی شهرستان از واکسیناسیون 11 هزار و 500 رأس دام سنگین در این مرحله از طرح فراگیر و رایگان واکسیناسیون تب برفکی گاو و گوساله روستایی در سال جاری خبر داد.

وی افزود: واکسیناسیون این تعداد دام در این طرح  حاصل تلاش های شبانه روزی همکاران بخش دولتی و خصوصی دامپزشکی و همکاری خوب دامداران این شهرستان است.

راسخی ادامه داد: مبارزه و پیشگیری از بیماری های واگیر دام و مشترک را در این شهرستان طبق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور با تمام توان و قوت بیشتری تا ریشه کنی این بیماریها ادامه خواهیم داد و در سال جاری حدود 24 هزار راس دام سنگین این شهرستان بر علیه این بیماری واکسینه شده اند.

پلمپ سه واحد عرضه فراورده های خام دامی متخلف در مراغه

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مراغه با بیان این مطلب اظهار داشت: کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی این شبکه در پی بازدیدهای مستمر خود از واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی موفق به شناسایی یک واحد مغازه قصابی و دو واحد پرکنده فروش که مبادرت به کشتار قاچاق و عرضه گوشت فاسد،غیر بهداشتی و فاقد بسته بندی می کردند، شدند.

وی افزود: دامپزشکی با نظارت در امر مبارزه با بیماری‌های دام و طیور شامل واکسیناسیون دام‌ها از پایه و غیرپایه، مبارزه با بیماری‌های مشترک سل، بروسلوز هاری، نظارت بر بهداشت اماکن عرضه خام دامی، صدور تمدید پروانه بهداشتی مرغداری‌ها، دامداری‌ها و کارگاه بسته بندی و همچنین مسئولیت خطیر در ارتقای سلامت و بهداشت جامعه نقش بسزایی ایفا می کند.

علی پاشایی ادامه داد: تمامی مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی تحت کنترل دامپزشکی، از کیفیت و استاندارد‌های لازم برخوردار بوده و مردم عزیز می‌توانند با اطمینان خاطر مواد پروتئینی خود را از مراکز مجاز تهیه کنند.

سمپاشی جایگاه‌های دام شهرستان بناب

مسئول شبکه دامپزشکی شهرستان بناب از سمپاشی جایگاه های دام و احشام پنج روستای این شهرستان خبر داد.

مهدی حامی با بیان این مطلب اظهار داشت: کارشناسان این شبکه با همکاری بسیج سازندگی شهرستان اقدام به مبارزه با انگل های خارجی دام و سمپاشی دام و اماکن دامی در پنج روستای این شهرستان به صورت کاملا رایگان کرده است.

وی افزود: در قالب این طرح 14 هزار راس دام و بیش از 98 هزار متر مربع در پنج روستای محروم شهرستان سمپاشی شد.

کد خبر 1783716

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha