۲۱ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۲۷

افتتاح و کلنگزنی چند طرح عمرانی در بخش امام حسن(ع)

افتتاح و کلنگزنی چند طرح عمرانی در بخش امام حسن(ع)

بوشهر - خبرگزاری مهر: به مناسبت دهه فجر و با حضور مسئولان شهرستان دیلم چند طرح عمرانی در بخش امام حسن(ع) افتتاح، کلنگ زنی و یا مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه برنامه‌های دهه مبارک فجر در بندر امام حسن صبح شنبه در آئینی با حضور فرماندار شهرستان دیلم، امام جمعه، بخشدار امام حسن و دیگر مسئولان و اعضای شورای اداری شهرستان چندین طرح عمرانی در بخش امام حسن افتتاح، کلنگ‌زنی و مورد بهره برداری قرار گرفت.

این طرح‌ها شامل بهره‌برداری از چند خیابان در روستاهای حصار و لیلتین، افتتاح خانه عالم روستای حصار، احداث طرح مرغداری 30 هزار قطعه ای، احداث ساختمان پایگاه مقاومت سد الشهداء و سالن ورزشی بسیج و بهره برداری از دفتر آب و فاظلاب شهـر امام حسن بودند که با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و تسهیلالت مالی دولت تامین مالی شده اند.

ماشالله احمدی فرماندار شهرستان دیلم ضمن تشکر و قدردانی از مسئولان بخش و شهرستان در تلاش برای انجام چنین خدمات در خور توجهی از نظارت، پیگیری و هماهنگ‌سازی بخشدار در به سرانجام رسیدن این طرح‌ها قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد که با همت و تلاش مضاعف مسئولان و خادمین ملت در آینده نیز شاهد به ثمر رسیدن خدماتی بهتر و بیشتر به مردم خونگرم بخش امام حسن باشیم.

یادواره سه شهید والامقام شهر امام حسن برگزار شد

یادواره سه شهید والامقام شهر امام حسن، شهیدان عبدالله زارع، اسدالله خدام و حسن حیدری با حضور آزاده سرافراز جناب سرهنگ صفری و با شرکت فرماندار شهرستان دیلم، بخشدار، فرمانده سپاه، رئیس بنیاد شهید، مسئولان و کارکنان شرکت نفت بهرگان و دیگر مسئولین و حضور پرشور مردم همیشه در صحنه شهر و بخش امام حسن در محل گلزار شهدا برگزار شد.

در ابتدای این مراسم محمدی بخشدار امام حسن ضمن خیر مقدم به حضار، در سخنانی به چگونگی روند پیروزی انقلاب در سال 57 مطالبی عنوان کرد.

سرهنگ صفری نیز در سخنانی از چگونگی به اسارت گرفتن خود و همراهان و همچنین سرگذشت 159 روز اسارت  در بدترین شرایط  مطالبی عنوان کرد و بارگاه حضرت زینب (س)، متوسل شدن به ائمه اطهار(ع) و خواندن دعا و قرآن را دلیل مقاومت در این چند روز ذکر کرد.

وی در ادامه آزادی زائران را مدیون دعای خیر مردم، توسل به ائمه اطهار(ع)، تدبیر مدبرانه رهبرمعظم انقلاب و دیپلماسی قوی و هوشمند مسئولان ایران و کشور سوریه خواند.

زائر گناوه ای بارگاه حضرت زینب (س) به همراه 47 زائر دیگر 14 مرداد سال جاری در مسیر فرودگاه دمشق ازسوی گروه های مسلح ربوده و به گروگان گرفته شده بودند، که با تلاش وزارت امور خارجه جمهور اسلامی و دولت سوریه 20 دی از دست گروگان گیران در سوریه آزاد و روز 21 دی وارد کشور شدند.

این مراسم در پایان با مداحی حسن توزی از مداحان اهل بیت و اهداء هدایا به خانواده های این سه شهید گرانقدر از طرف ستاد دهه فجر بخش امام حسن همراه بود.

افتتاح نمایشگاه صنایع دستی و محصولات فرهنگی به مناسبت دهه فجر

به مناسبت سی و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران نمایشگاه  صنایع دستی و محصولات فرهنگی در راستای اقتصاد مقاومتی با حضور بخشدار و دیگر مسئولان ادارات در محل دبیرستان دخترانه طوبی شهر امام حسن افتتاح شد.

بخشدار امام حسن در افتتاح این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان این نمایشگاه، لازمه مقابله با جنگ اقتصادی دشمن را توجه به اقتصاد مقاومتی که همان بهره‌گیری از توانمندی داخلی عنوان کرد.

محمدی خطاب به هنرمندان حاضر در نمایشگاه که محصولات صنایع دستی خود را عرضه کرده بودند، گفت: دولت می‌تواند با پرداخت تسهیلات به این گونه صنایع و پشتیبانی در عرضه و بازاریابی آنها به  صنعت‌گران این عرصه کمک کند.  

همچنین در این نمایشگاه  پخت انواع نان‌ها و غذاهای محلی نیز به دیده علاقمندان گذاشته شد. این نمایشگاه تا پایان دهه فجر ادامه داد.

کد خبر 1812327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha