پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۴۷

سردار جوانی:

لزوم حرکت در مسیر ولایت/ آمریکا قابل اعتماد نیست

لزوم حرکت در مسیر ولایت/ آمریکا قابل اعتماد نیست

بم - خبرگزاری مهر: مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه مذاکره با آمریکا را بی نتیجه دانست و گفت: آمریکا قابل اعتماد نبوده و مردم باید در این زمینه هوشیارانه عمل کرده و در مسیر رهبری حرکت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار یدالله جوانی پیش از ظهر شنبه در جلسه بصیرتی بسیج بم، مسئله بصریت را مورد تاکید ولی فقیه دانست و گفت: در فتنه 88 افرادی بودند که در راس انقلاب حرکت کردند ولی تشخیص آنها از نظر بصیرت بسیار پایین بود.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، افزود: مذاکرات با آمریکا مشکل ما را حل نمی کند و آمریکا به هیچ عنوان قابل اعتماد نبوده و ملت ما در این خصوص باید هوشیار باشند.

سردار جوانی بر لزوم مشارکت چشمگیر مردم در راهپیمایی 22 بهمن تاکید کرد و یادآور شد: فردا تمامی شبکه ها دنیا تصاویر حضور ملت غیور ایران را به تصویر می کشند.

وی گفت: ما باید با اتحاد و همدلی و حرکت در مسیر ولایت دشمنان نظام را مایوس کرده و خط بطلانی بر تمامی دسیسه های دشمنان بکشیم.

امام جمعه بم نیز در ادامه این مراسم با ضمن تبریک ایام الله دهه فجر افزود: انقلاب طیبه نور و عید ملت ایران است که نشاندهنده عظمت و غرور ملت ایران است.

حجت الاسلام قاسم دانشی با اشاره به لزوم مشارکت پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت: شرکت در این راهپیمایی وظیفه هر ایرنی است و این نشانگر اتحاد، ولایت مداری و وفاداری ملت ایران است.

کد خبر 1812598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha