پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ خرداد ۱۳۸۴، ۱۸:۲۳

عضو ارشد حزب كارگزاران در جمع خبرنگاران:

هاشمي از همه كانديداهاي فعلي زندگي ساده تري دارد

هاشمي از همه كانديداهاي فعلي زندگي ساده تري دارد

عضو ارشد حزب كارگزاران گفت: هاشمي با واقع بيني وارد انتخابات شده و از رهبري نيز در اين راه هزينه نخواهد كرد و اين خود نشانه استقلال فكري و رفتارهاي هاشمي است.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" در مشهد،  حسين مرعشي عضو ارشد حزب كارگزاران كه در جمع اصحاب مطبوعات سخن مي گفت  با بيان اين مطلب افزود : كساني كه امروز در جبهه حاميان  هاشمي كار مي كنند از وي  انتظار ايجاد تنش در نظام را ندارند و تنها با توجه به شخصيت هاشمي است  كه پا به عرصه  گذارده اند و وي را ياري مي كنند .

 

وي اظهار داشت : ما در حال حاضر با گرايشات گوناگوني  در انتخابات  و عرصه سياست  مواجه هستيم كه  در دسته هاي  متفاوتي تقسيم بندي مي شوند ، عده اي خود را مورد  تائيد امام عصر مي دانند و خود را از ولايت فقيه هم به اسلام و انقلاب معتقدتر مي دانند و گروههايي هم هستند  كه به دليل عدم اعتبار خود سعي مي كنند در انتخابات  از اعتبار رهبري براي خود  جايي دست و پا كنند .

 

مرعشي ادامه داد : دسته اي ديگر نيز وجود دارند كه مي خواهند  بدون پذيرفتن  وجود رهبري  نظام و شعارهايي  همانند عدم قبول حكم حكومتي به خيال  خود باعث  كسب راي عده اي محدود شوند .

 

وي گفت : هاشمي وارد عرصه اي نخواهد شد  كه شخصيت مستقلش  در برابر رهبري  قرار گيرد يا اينكه بخواهد  از رهبري براي  خود هزينه كند .

 

وي با بيان اينكه هاشمي مسئوليت  دولت خودش را مي پذيرد افزود :  اين امر دو حسن دارد، اول اينكه  دولت وي پاسخگو خواهد بود دوم اينكه با مسئوليت پذيري رئيس دولت، رهبري نيز در جايگاه تخصصي خود باقي خواهد ماند  و در واقع  رئيس جمهور  مردمي  مكمل  نهاد رهبري خواهد بود كه قرار است  در هاله اي از تقدس  مظهر  وحدت ملي باشد .

 

مرعشي در پاسخ به سوالي مبني بر ثروت اندوزي هاشمي و خانواده اش گفت :  اين حرفها ظلم بزرگي  است به خانواده هاشمي كه يا از سوي منافقين  مطرح شده يا از سوي برخي خودي هاي تحريك شده  و بايد گفت اين حرف  دستاويزي است  براي ضربه زدن  به هاشمي در حاليكه  عده اي نمي دانند هاشمي وضعيت زندگي اش  نسبت به قبل از انقلاب  تغييري نكرده است و وي از همه كانديداها ي فعلي  زندگي ساده تري دارد .

 

وي بحث اتكاء به آراء عمومي را همانقدر  داراي اصالت دانست  كه اسلام و آزادي  و استقلال كشور  اصالت دارد و افزود : امروز  حتي اصلاح طلبان  نيز هاشمي را شخصيتي نوگرا  و كارآمد در عرصه  سياسي اقتصاد و اصلاحات مي دانند .

 

اين عضو  حزب كارگزاران تفاوتهاي عمده اي  ميان برنامه اقتصادي آتي هاشمي با برنامه هاي گذشته وي دانست و بيان داشت : در گذشته مشكلات  عديده اي ناشي  از جنگ وجود داشت  وزير ساختها نابود  شده بود ، مضافا اينكه با توجه به اقتصاد شبه سوسياليستي  و دولتي آن زمان  واگذاري امور اقتصادي  به بخش  خصوصي بيش از پيش  اتكا داشته باشيم .

 

مرعشي در تقابل ميان  انديشه هاي اقتصادي  اصولگرايان و هاشمي گفت : امروز برخي  قصد به چالش كشيدن  انديشه اقتصادي هاشمي را دارند  و در واقع  بايد گفت بحث هاي اصولگرايان  در خصوص مسائل  معيشتي و تامين اجتماعي  و امثالهم  بحثهاي  ذهني است .

 

وي ادامه داد : مسلما دولت هاشمي  زماني كه برنامه سد سازي ،ساخت راه آهن  مشهد –سرخس و ساير پروژه هاي  ملي را مد نظر داشت  از بحث  آبرساني و برق رساني  به روستاهاي دور افتاده  نيز غافل نبود  و اين يعني  توجه توامان به مسائل كلان اقتصادي و مسائل روزمره  معيشتي مردم .

کد خبر 192611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha