پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ خرداد ۱۳۸۴، ۱۳:۳۰

در ساعات اوليه راي گيري :

آيت الله العظمي فاضل لنكراني در انتخابات شركت كرد

آيت الله العظمي فاضل لنكراني در انتخابات شركت كرد

آيت الله العظمي فاضل لنكراني از مراجع عظام تقليد در دقايق اول راي گيري در انتخابات رياست جمهوري شركت كرد.

به گزارش خبرنگار "مهر" در قم ، آيت الله العظمي فاضل لنكراني هنگام انداختن راي خود در صندوق سيار 239 در سخنان كوتاهي شركت در انتخابات را يك امر لازم و واجب دانست و علت اين امر را انتخاب نظام جمهوري اسلامي با راي 98 درصدي كه به معناي اعتقاد و تلاش براي حفظ اين نظام است ، توصيف كرد.

آيت الله فاضل لنكراني افزود: مردم اگر بخواهند انقلابشان تداوم پيدا كند بايد در اين شرايط حساس همه در انتخابات شركت كنند و چشمان كساني كه به اين انتخابات چشم دوخته اند و فكر مي كنند اين انتخاب بر خلاف انتخابات گذشته كمرنگ خواهد بود. خيره كنند.

اين مرجع تقليد ادامه داد: ملت در انتخابات ثابت مي كند همان گونه كه از آغاز طرفدار انقلاب بوده در بقاء و تداوم آن نيز طرفدار آن خواهد بود و هيچ فاصله اي بين حكومت و مردم به وجود نيامده است.

اين مرجع تقليد در ادامه 3 خصوصيت ويژه براي كانديداي اصلح را برشمرد و گفت: مردم اول بايد بدانند نامزدشان به انقلاب معتقد و طرفداروعلاقمند آن است.

آيت الله فاضل لنكراني افزود: رئيس جمهور آينده بايد توجه داشته باشد كه تورم اقتصادي و فساد دارد جامعه را متلاشي مي كند و سعي كند براي وضع معيشتي و فسادي كه در جامعه ايجاد شده كاري بكند.

اين مرجع تقليد اضافه كرد: رئيس جمهور بايد كسي باشد كه در اداره كشور آن هم در اين شرايط حساس كه استكبار جهاني حالت جنون پيدا كرده و از يكطرف دور كشورمان را احاطه كرده با توطئه ها و مسائل آنان آشنا باشد و بتواند در مقابل آنان ايستادگي كندم.

اين مرجع تقليد اضافه كرد: انتخابات از مسائل جزئي كه در آن تحقيق مي كنيم كوچك تر نيست چون در آن كسي انتخاب مي شود كه از نظر موقعيت شخص دوم مملكت است بنابراين مردم بايد تحقيق و تفحص كنند و بعد از تحقيق به كسي كه واجد شرايط است راي بدهند.

کد خبر 196235

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha