محمد صادق برزنوني در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به ريز برنامه هاي اداره کل راه آهن شمالشرق در نوروز 92 ضمن تاکید بر اینکه افتخار پرسنل خدوم این اداره کل، خدمت رساني به زوارگرانقدر امام هشتم حضرت ثامن الحجج(ع) است افزود: در اين راستا فعاليت هاي فرهنگي مناسبی برای اجرا برنامه ریزی کرده ایم.
وی تصریح کرد: همزمان با اعلام زمانبندي حركت قطارهاي نوروزي، چگونگي گذر از ايام نوروز برنامه ريزي شده است.
مدیرکل راه آهن شمالشرق همچنین با اشاره به افزايش تعداد قطارهاي مسافري، يعني نزديك به صد رام قطار در روز، تصريح كرد: هوشياري و دقت و توجه بيش از پيش ماموران در هر ردة شغلي، عدم تاخير در قطارها، آسايش بيشتر مسافران و ايمني تردد وسايط نقليه ريلي را به ارمغان خواهد آورد و برای آمادگي بيشتر همه رده هاي شغلي طي يك فراخوان، مانور امداد و نجات ريلي نيز به اجرا در آمد.
برزنوني خاطرنشان کرد: آمادگي 24 ساعته و تهيه ليست كشيك هاي ارشد و كشيك هاي نظارتي و ابلاغ براي ايام نوروز، لغو مرخصي پرسنل مرتبط با سير و حركت به منظور بهره گيري از توان حداكثري، از جمله برنامه هاي راه آهن شمالشرق براي سير ايمني قطارها در ايام نوروز است.
وی در خاتمه، ترميم سكوهاي مسافري، توجه به نظافت عمومي، بازسازي، بهسازي، رنگ زدن و تعمير و ترميم مساجد و نمازخانه هاي راه آهن شمالشرق را از دیگر اقدامات این اداره کل برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران ذکر کرد و افزود: انجام تبليغات محيطي و فرهنگي نيز از جمله موارد قابل ذكر رفاهي براي مسافران گرامي در اين حوزه است و اميدواريم سالي بي خطر را براي همه مسافرين پيش رو داشته باشيم.
نظر شما