به گزارش خبرنگار مهر، مهدی غضنفری چهارشنبه در شورای اداری شهرستان صومعه سرا با بیان اینکه 11 مصوبه دور سوم در صومعه سرا 10 درصد تحقق یافته، افزود: این مشکل به دلیل نگرفتن مجوز ماده 215 اجرا نشده که در جلسه امروز هیئت دولت مورد بازبینی قرار می گیرد.
وی همچنین با اعلام اینکه صومعه سرا در سه دور سفر ریاست جمهوری به گیلان 177 مصوبه داشته، اظهارداشت: از این تعداد 127 مصوبه مربوط به سفر اول بوده که به طور کامل اجرا شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: همچنین 39 مصوبه مربوط به سفر دوم بوده که با 94 درصد پیشرفت در حال تکمیل است.
وی در ادامه از بررسی مشکلات طرح های نیمه تمام کنارگذر کلاشم، تولم شهر، صومعه سرا، پیگیری احیای تالاب بین المللی خزر در محدوده این شهرستان، تبدیل دانشکده منابع طبیعی شهرستان به دانشگاه و احداث دانشگاه پیام نور شهرستان صومعه سرا در جلسه امروز عصر هیئت دولت خبر داد.
غضنفری همچنین با اشاره به پروژه نیمه تمام مصلی نمازجمعه شهرستان صومعه سرا تصریح کرد: پیگیری ادامه اجرای این طرح با مسئولیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام خواهد شد.
وی در ادامه به انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره کرد و گفت: با حرکت در مسیری که مقام معظم رهبری مشخص کرده اند باید بسترساز حضور گسترده مردم در روز 24 خرداد ماه بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: حضور حداکثری مردم در انتخابات یازدهمین دور ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا نماد تحقق حماسه سیاسی در سال جاری است.
وی با بیان نامگذاری سال جاری به عنوان " حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی " یادآورشد: ملت ولایتمدار ایران بار دیگر با حضور گسترده و با بصیرت خود پای صندوق های رای به ندای رهبری برای خلق حماسه سیاسی لبیک می گویند.
شهرستان صومعه سرا با 129 هزار نفر جمعیت در 25 کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع است.
نظر شما