پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۵۰

برداشت محصول کلزا از اراضی کشاورزی قزوین آغاز شد

برداشت محصول  کلزا از اراضی کشاورزی قزوین آغاز شد

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیر زارعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برداشت محصول کلزا از سطح یک هزار و 580 هکتار از اراضی کشاورزی این استان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن جلیلوند در این باره اظهارداشت: پیش بینی می شود از این میزان سطح زیر کشت، بیش از چهار هزار تن دانه روغنی کلزا برداشت شود.

وی، شهرستانهای آبیک، البرز، بویین زهرا و قزوین را مناطق عمده کشت دانه روغنی کلزا برشمرد و ادامه داد: کار برداشت این محصول در سطح استان از نیمه دوم خرداد ماه آغاز و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.

جلیلوند بیان کرد: برداشت کلزا در سطح استان قزوین را بصورت کاملا مکانیزه، توسط کمباین های بومی و غیر بومی انجام می شود.

وی تصریح کرد: محصول کلزا پس از برداشت به قیمت روز و نرخ توافقی توسط مراکز خرید تعاون روستایی، شرکت توسعه کشت دانه های روغنی و کارخانه های روغنکشی خریداری می شود.

وی با اشاره به اینکه کشت دانه روغنی کلزا در سطح استان در تناوب با کشت محصولات پاییزه گندم و جو قرار می گیرد تصریح کرد: این امر موجب افزایش حاصلخیزی خاک و کنترل علف های هرز و توسعه پایدار کشاورزی می شود.

همایش ترویجی مدیریت پسماند ضایعات کشاورزی و خانگی برگزار شد

مدیر همانگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: همایش ترویجی مدیریت پسماند ضایعات کشاوری و خانگی در شهرستان تاکستان برگزار شد.

جهانگیر کاووسی در این باره اظهارداشت: در این همایش یک روزه بیش از 60 نفر از کشاورزان پیشرو، تسهیلگران و کارشناسان بخش کشاورزی حضور داشتند.

وی، توانمند سازی کشاورزان در مدیریت پسماند خانگی و تبدیل آن به کمپوست به منظور جلوگیری از آلودگی محیط زیست و تهیه کود آلی و پاک در راستای تولید محصول سالم را از اهداف این طرح برشمرد.

در این همایش بهره برداران همچنین با یکی از روشهای دفع زباله و تهیه ورمی کمپوست "تبدیل زباله به کود آلی" از طریق کرم قرمز خاکی حلقوی بعنوان یکی از مناسبترین جایگزینهای کود شیمیایی آشنا شدند.

همچنین تسهیلگران و کشاورزان پیشرو در این همایش، مزایا و کاربردهای مختلف این نوع کرم خاکی و طرح توجیهی اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی از این نوع کود را فرا گرفتند.

کد خبر 2075303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha