به گزارش خبرنگار مهر، دكتر جواد عموزاده صبح جمعه در جلسه كميته بيماريهاي مشترك انسان و دام شهرستان خرمآباد گفت: بيماريهاي مشترك بين انسان و دام يكي از دغدغههاي اساسي موجود در جامعه است كه براي مبارزه با آن ميطلبد كه نهادهاي مختلف و ذيربط با يكديگر در تعامل باشند.
وي افزود: برخي از وظايف ممكن است در حيطه كار اداره خاصي نباشد اما در مجموع نيازمند همكاري آن نهاد يا اداره با ساير ارگانها براي انجام آن وظيفه ميشود.
عموزاده اظهار داشت: اميدوارم روند رو به رشدي كه تا كنون در راه مبارزه و كنترل بيماريهاي مشترك انسان و دام در شهرستان خرم آباد داشتهايم با كار گروهي نهادهاي ذي ربط استمرار داشته باشد.
دكتر علي دليران رئيس شبكه دامپزشكي شهرستان خرمآباد نیز در این جلسه اظهار داشت: بيماريهاي مشترك انسان و دام به طور عمده در روستاها شيوع دارند كه البته اين موضوع كاملا منطقي به نظر ميرسد.
وي همچنين نقل و انتقال دامها از شهري به شهر ديگر را از موارد حساس در شيوع اين نوع از بيماريها دانست.
دليران عنوان كرد: دامپزشكي شهرستان خرمآباد آمادگي كامل دارد تا با همكاري ساير نهادها در امر واكسينه كردن دامها در راه كنترل بيماريهاي مشترك انسان و دام گامهاي مثبتي بردارد.
بنابر این گزارش در اين جلسه كه علاوه بر سرپرست شبكه بهداشت و دامپزشكي شهرستان خرمآباد نماينده شهرداري و مسئول بيماريهاي مشترك انسان و دام استان لرستان و شهرستان خرمآباد نيز حضور داشتند، مصوباتي در خصوص برنامههاي كميته در سه ماه آينده به تصويب رسيد.
نظر شما