محمد احمدزاده در خصوص آخرین وضعیت بازیکنان تیم گهر و آمادگی این تیم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: من مدت 14روز است که به دورود آمده ام و از بازیکنان سال گذشته تنها دو نفر باقی مانده اند که این موضوع سختی کار ما را دوچندان می کند.
وی ادامه داد: واقعا برای من جای سوال است که از چرا از بازیکنان سال گذشته تنها دو نفر باقی مانده اند و نفراتی را که با باشگاه قرارداد داشته اند چگونه و از چه کسی رضایت نامه گرفته اند که توانسته اند از باشگاه خارج شوند.
سرمربی تیم گهر دورود عنوان کرد: از مدیرعامل باشگاه انتظار دارم این موضوع را رسیدگی کنند چرا که ما در حال حاضر یک تیم کاملا جدید را پیش روی خودمان می بینیم.
بنابر این گزارش تیم فوتبال گهردورود پس از اتمام اردوی یک هفته ای در تهران عازم مازندران خواهد شد تا اولین دیدار رسمی خود در فصل جدید را در چارچوب دور دوم رقابت های جام حذفی مقابل شهرداری جویبار برگزار کند.
این دیدار عصر روز یک شنبه بیست و چهارم شهریورماه در جویبار برگزار می شود.
نظر شما