پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ مرداد ۱۳۸۴، ۱۶:۲۲

سرپرست گروه كر اهورا:

خودباوري، عامل موفقيت گروههاي موسيقي شهرستاني است

گروههاي موسيقي شهرستانها در صورتي كه به خودباوري برسند و از امكانات بيشتري برخوردار شوند، توانايي رقابت با بهترين گروههاي موسيقي را دارند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر"، "نويد حسني"، سرپرست گروه كر اهورا با بيان اين مطلب گفت: گروههاي موسيقي بانوان شهرستاني پتانسيل لازم را براي رشد و باور شدن دارند و در صورتي كه از امكانات مالي و اجرايي مطلوب برخرودار شوند، مي توانند گامهاي مثبتي در جهت رشد موسيقي بانوان بردارند.
وي گفت: هفتمين جشنواره موسيقي بانوان از سطح مطلوبتري نسبت به دوره هاي قبل برخوردار است و حضور گروههاي جديد شاهد اين مدعاست.
نويد حسني، يكي ديگر از مزيت هاي اين دوره از جشنواره را برگزاري نشست هاي تخصصي و پژوهشي عنوان كرد و افزود: پژوهش در حوزه موسيقي باعث رشد آن شده و به گسترش و ثبت آثار مي انجامد.
گروه كر اهورا در سال 76 در شيراز تشكيل شد و يكي از گروههاي شركت كننده در هفتمين جشنواره موسيقي بانوان است.

کد خبر 213229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha