پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

با حضور امام جمعه موقت تهران؛

آئین افتتاح نمادین 1000 نمایشگاه دفاع مقدس برگزار شد

آئین افتتاح نمادین 1000 نمایشگاه دفاع مقدس برگزار شد

مراسم افتتاحیه نمادین 1000 نمایشگاه دفاع مقدس به مناسبت هفته کتاب و هفته بسیج ظهر روز جمعه پس از اجرای مراسم پرفیض نماز جمعه با حضور امام جمعه موقت تهران در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، همزماتن با بیست و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، پنجمین دوره آئین گشایش 1000 نمایشگاه دفاع مقدس از سوی سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، سپاه و بسیج و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان هفته کتاب و در آستانه هفته بسیج برگزار شد.

مراسم افتتاحیه نمادین این نمایشگاه‌ها ظهر روز جمعه پس از اجرای مراسم پرفیض نماز جمعه تهران، با حضور آیت الله احمد جنتی امام جمعه موقت تهران، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در دانشگاه تهران برگزار شد.

آیت‌الله جنتی در این مراسم کتاب‌های دفاع مقدس را کتاب‌هایی روشنگرانه نامید و گفت: مطالعه برخی از این کتاب‌ها برای یک بار کافی نیست و این آثار باید در خانه‌ها باشد و مورد استفاده خانواده‌ها قرار گیرد و همچنین فرزندان ما با این آثار آشنا شوند. همچنین این آثار باید در مدارس از سوی معلمان به دانش آموزان شناسانده شوند.

وی همکاری سازمان بسیج مستضعفین و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: این همکاری باید ادامه داشته باشد و این دو نهاد باید به یکدیگر یاری برسانند.

همچنین سردار نقدی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در تمام شهرهای کشور با تخفیف 40 درصدی برگزار می‌شود.

وی افزود: سالانه در کشور حدود 300 عنوان کتاب از سوی بسیج و درباره دفاع مقدس، شهدا و جریان مقاومت اسلامی منتشر می‌شود.

سردار نقدی با بیان اینکه هیچ ابزار فرهنگی جای کتاب را نخواهد گرفت، گفت: کتاب اصلی‌ترین و به بیان دیگر ستون فقرات نشر فرهنگ است و امیدواریم بتوانیم هر سال این نمایشگاه را برگزار کنیم.

وی ضمن ارزیابی مثبت درباره همکاری سازمان بسیج و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای 20 درصد از تخفیف این نمایشگاه، یارانه اختصاص داده است.

رئیس سازمان بسیح مستضعفین در پایان گفت: گردش مالی این نمایشگاه برای ناشران حدود دو میلیارد تومان است که به اقتصاد نشر دفاع مقدس کمک قابل توجهی می‌کند.

این نمایشگاه‌ها به مدت یک هفته و از ساعت 9 صبح تا 20 در مراکز مختلف برپا می‌شود.

بیست و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از 25 آبان ماه تا 2 آذر ماه سال جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود.

کد خبر 2180305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha