پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۱۱

اخبار کوتاه انتظامی/

شش تن مواد مخدر در "حاجی آباد" هرمزگان کشف شد/دستگیری سارقان به عنف

شش تن مواد مخدر در "حاجی آباد" هرمزگان کشف شد/دستگیری سارقان به عنف

بندرعباس - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی"حاجی آباد" از کشف 6 تن و 207 کیلو گرم انواع موادمخدر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر آبزن در تشریح اقدامات انتظامی شهرستان در نه ماهه اول سال جاری بیان نمود: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر"حاجی آباد" با همکاری و تلاش دیگر یگان های انتظامی شهرستان با اشرافیت اطلاعاتی کامل بر حوزه استحفاظی موفق شدند ضمن انهدام 16 باند تهیه و توزیع موادمخدر شش تن و 207 کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کنند.

وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان در نه ماهه اول امسال علاوه بر اعمال قانون 424 دستگاه خودرو و 497 دستگاه موتورسیکلت متخلف، 2 هزار و 565 عدد انواع قرص های روانگردان، 2 هزار نخ سیگار قاچاق و 4 هزار و 105 حلقه CD های ضد فرهنگی را کشف کردند.

فرمانده انتظامی حاجی آباد خاطرنشان کرد: در مدت یاد شده 175 فقره انواع سرقت در سطح شهرستان کشف و 111 نفر متعاد بلامکان، 53 نفر قاچاقچی و توزیع کننده مواد و 176 سارق دستگیر که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده اند.

کشف 161راس دام قاچاق در بندرعباس

رئيس پليس آگاهي هرمزگان از کشف 161راس دام قاچاق در شهرستان "بندرعباس" خبر داد.

سرهنگ سید حسین اصلحی در تشريح اين خبر گفت :ماموران اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی استان حین گشت زنی هدفمند در محورهای مواصلاتی استان به 4 دستگاه کامیونت ایسوزو حامل احشام مشکوک و دستور توقف آن ها را صادر کردند.

وی با بیان اینکه ماموران در بازرسی از خودروها 161 راس احشام قاچاق را کشف کردند، افزود: قاچاقچیان قصد انتقال این احشام به کشورهای حاشیه خلیج فارس را داشتند.

رئیس پلیس آگاهی هرمزگان خاطرنشان کرد: در این ارتباط 4 تن دستگیر که جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

دستگیری سارقان بعنف در هرمزگان

رئیس پلیس آگاهی هرمزگان از دستگیری 3 تن از سارقان بعنف در بندرعباس خبر داد.

سید حسین اصلحی در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت بعنف با استفاده از سلاح سرد از تعدادی کارگاه و متواری شدن سارقان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار، کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با اقدامات اطلاعاتی و استفاده از شگردهای پلیسی، سه تن از سارقان را شناسایی و پس از هماهنگی قضایی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی هرمزگان خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان مقادیری اموال مسروقه کشف و یک دستگاه خودرو سواری و دو دستگاه وانت پیکان که در امر سرقت از آن ها استفاده می شد توقیف گردید.

سرهنگ "اصلحی" یادآور شد: سارقان دستگیر شده در بازجویی های فنی انجام شده ضمن اعتراف به 6 فقره سرقت بعنف از کارگاه های سطح شهر"بندرعباس" جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

کد خبر 2212772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha