پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۱۵

مسمومیت 18 میهمان با منوکسیدکربن در تالار عروسی

مسمومیت 18 میهمان با منوکسیدکربن در تالار عروسی

سخنگوی دبیرخانه آتش نشانی کلان شهرهای کشور از حادثه گاز گرفتگی در مراسم عروسی و مسمومیت 18 تن از میهمانان با گاز منوکسید کربن خبر داد.

جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساعت 17 و 49 دقیقه چهارشنبه آتش نشانان تبریز  از انتشار گاز منوکسیدکربن در تالار عروسی باخبر شدند و بلافاصله نیروهای آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در بخش بانوان سالن عروسی مراسمی برگزار بود و حدود 150 میهمان نیز در سالن حضور داشتن که پس از ساعتی به میهمانان احساس خواب آلودگی و بیهوشی دست داده بود و پرسنل تالار پس از رو به رو شدن با این اتفاق سریع با سامانه 125 تماس گرفته و درخواست کمک کرده بودند.

ملکی افزود: آتش نشانان پس از حضور در محل، میهمانان را از سالن خارج کرده و 18 نفر از افراد که حال عمومیشان رضایت بخش نبود تحویل امداد اورژانس شدند و به مراکز درمانی انتقال یافتند.

وی درباره علت حادثه نیز گفت: در بررسی کارشناسان آتش نشانی علت حادثه استفاده از یک دستگاه بخاری بزرگ بود که دود‌کش بخاری خارج شده و تمام آلاینده ها و گاز منو اکلسید کربن در تالار پخش شد.
 

کد خبر 2215825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha