به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی نکونام پیش از ظهر سه شنبه در جمع اعضای ستاد نماز جمعه شهر شهرکرد با اشاره به اینکه تقویت ایمان در لحظه توسط مسلمان ضرورت دارد، گفت: راه سعادت و خوشبختی درپی ایمان قوی و عمل کردن به دستورات االهی و گام نهادن در راه اهل بیت و ائمه است.
وی گفت: انسانها در هر لحظه باید یاد خدا باشند و در همه کار رضای او را مورد توجه قرار دهند تا در این دنیا و دردنیای آخرت سعاتمند شوند.
وی در ادامه با اشاره به برکات نماز جمعه برای مسلمانان، گفت: حضور مسلمانان در نماز های جمعه در هفته تاثیر بالایی در بالا بردن روحیه ایمانی دارد و حضور در نماز جمعه برای همه برکات فراوانی در پیش دارد.
ضرورت فرهنگسازی برای حضور بیشتر مردم در نماز جمعه
امام جمعه شهرکرد اذعان داشت: بسیاری از مردم از برکات نماز جمعه غافل هستند و از این مهم بی اطلاع هستند که ضرورت دارد در این خصوص فرهنگ سازی شود و برکان نماز جمعه برای مردم بازگو شود.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با اشاره به برگزاری نماز جمعه آبرومند در شهر شهرکرد هر هفته، اذعان داشت: اعضای ستاد نماز جمعه شهرکرد برنامه ریزی ها و زحمات بسیاری در این خصوص می کشند که جای تقدیر و تشکر دارد.
وی در ادامه گفت: هم اکنون حضور گروهها و طیفهای مختلف در نماز جمعه مرکز استان مطلوب است اما باید گروهای و دسته هایی که هنوز با نماز جمعه نتوانستند ارتباط برقرار کنند باید زمینه را برای حضور آنها فراهم کرد.
حجت الاسلام محمد علی نکونام در ادامه به ضرورت تبلیغ و فرهنگ سازی حضور بیشتر مردم در نمازهای جمعه اشاره کرد و تصریح کرد: باید در این خصوص کار شود و مردم را برای حضور در نماز جمعه فراخواند تا از برکات آن همه مردم سهم داشته باشند.
نظر شما