۱۰ خرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۴۰

خاطره‌بازی با «قصه ظهر جمعه»/ یاد سریال‌های دهه 60 زنده شد

خاطره‌بازی با «قصه ظهر جمعه»/ یاد سریال‌های دهه 60 زنده شد

نمایش «قصه ظهر جمعه» که به شیوه‌ای ناتورالیستی خاطرات اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 را در ذهن مخاطب زنده می‌کند این روزها در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقمندان است.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «قصه ظهر جمعه» نوشته و کارگردانی محمد مساوات که اجرای خود را از 11 اردیبهشت ماه در تالار قشقایی تئاتر شهر آغاز کرده است تا 13 خرداد ماه مهمان علاقمندان به هنرهای نمایشی خواهد بود.

«قصه ظهر جمعه» به شیوه ای ناتورالیستی زندگی خانواده ای از طبقه پایین جامعه را در اواخر دهه 60 در شهر تهران به تصویر می کشد. بازی های واقع گرایانه و طراحی صحنه جذاب و سرشار از جزئیات از جمله ویژگی های قابل توجه در این اثر نمایشی است.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: در روز عروسی دختر کوچک یک خانواده در سال 1369، با بالا گرفتن اختلافات اعضای خانواده، زخم‌های کهنه دوباره سر باز می‌کنند و درگیری بین شخصیت‌های نمایشی اوج می‌گیرد. در حالی که پدر خانواده بیمار و بیهوش روی تخت افتاده است، هر لحظه این خطر وجود دارد که مراسم عروسی به هم بخورد و...

فضاسازی، طراحی و کارگردانی این نمایش به شیوه ای است که مجموعه های تلویزیونی دهه 70 را به ذهن مخاطب متبادر می کند. در واقع تماشای این اثر نمایشی به مثابه بازگشت به دو دهه قبل و مرور خاطرات سالهای دور است.

در «قصه ظهر جمعه» تنهایی افرادی به تصویر کشیده می شود که به ظاهر در خانواده ای پر جمعیت زندگی می کنند اما هیچکدام حرف یکدیگر را نمی فهمند.

سیامک اخوان٬ سوگل سادات خلیق٬ نیکان سادات راست قلم٬ مهرنوش ستاری٬ تینو صالحی٬ محمد علی محمدی٬ حسنا فلاح٬ یسنا فلاح٬ فروغ قجابگلی٬ مسیح کاظمی٬ اسماعیل گرجی٬ سید علی مساوات و امیر هوشمند در نمایش «قصه ظهر جمعه» نقش‌آفرینی می‌کنند.

این اثر نمایشی در سی و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در دو بخش نمایشنامه نویسی و کارگردانی تازه های تئاتر ایران مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 2300656

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha