به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سهراب کیهانی گفت: کنگره جراحی زنده آرتروسکوپیک آسیا با حضور یازده نفر از استادان برجسته ایرانی و خارجی برگزار خواهد شد که از این تعداد هفت استاد از کشورهای آلمان ، کره و هند در این کنگره شرکت کرده اند.
وی افزود: در جراحی آرتروسکوپیک، ابتدا با یک برش کوچک، یک دوربین باریک و بلند شبیه خودکار داخل مفصل قرار می گیرد که هم نور را به داخل مفصل می تاباند و آن را روشن می کند و هم تصویر داخل مفصل را می گیرد و روی مانیتور نشان می دهد.جراح با چرخاندن سردوربین به جهات مختلف، داخل مفصل را می بیند و سپس با برش های کوچک دیگری، وسایلی برای جراحی به درون مفصل می برد و همزمان در مانیتور آنها را می بیند و با کمک آنها جراحی می کند.
کیهانی ادامه داد: بیماران پس از جراحی آرتروسکوپیک درد کمتری دارند و زودتر به کار و زندگی خود برمی گردند، پس از عمل هم معمولا برای بهبود حرکات مفصل، به فیزیوتراپی کمتری نیاز دارند و از لحاظ ظاهری و زیبایی نیز زخم های جراحی آرتروسکوپیک کوچک تر است.
وی اظهارداشت: این کنگره برای نخستین بار "پیوند مینیسک زانو" را به صورت آتروسکوپیک در ایران اجرا خواهد کرد که به این پیوند مینیسک زانو به صورت زنده به جهان ارایه خواهد شد.
کیهانی با بیان اینکه این کنگره با اقبال جراحان ایرانی مواجه شده است افزود: 350 جراح و متخصص ایرانی دراین کنگره شرکت کرده اند تا روند و اجرای جراحی های زنده آتروسکوپیک را مشاهده نمایند.
رئیس کنگره آتروسکوپیک ایران2014 اضافه کرد: در این کنگره جراحی زانو و شانه به صورت زنده اجرا خواهد شد که شامل بازسازی رباط صلیبی قدامی و خلفی ، پیوند مینیسک زانو ، پیوند غضروف ، جراحی آتروسکوپیک در رفتگی شانه و همچنین دررفتگی کشک زانو است.
کیهانی افزود: جراجی پیوند مینسیک زانو به صورت آتروسکوپیک برای نخستین بار در ایران توسط استاد برجسته از کشور کره صورت می گیرد .
به گفته وی ایران در منطقه خاورمیانه از نظر جراحی های آرتروسکوپیک از جایگاه بسیار مناسبی برخوردار است و در سطح جهانی از نظر علمی و پزشکی از پیشرفت های قابل توجهی برخوردار است.
وی یاد آور شد: شاهد این ادعا مقاله های اساتید ایرانی در ژورنال معتبر خارجی به چاپ رسیده است نشان از پیشرفت های علمی و پزشکی ایران در این حوزه است.
کنگره جراحی زنده آتروسکوپیک آسیا در روزهای 23 و 24 مردادماه جاری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیمارستان اختر برگزار می شود.
نظر شما