۱۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۰۶

همزمان با سالگرد ورود امام (ره) انجام شد؛

تکبیر نمایندگان در صحن علنی مجلس همزمان با آغاز دهه فجر

تکبیر نمایندگان در صحن علنی مجلس همزمان با آغاز دهه فجر

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ساعت 9:33 صبح امروز و همزمان با لحظه تاریخی ورود امام راحل (ره) به میهن در سال 57 با فریادهای الله‌اکبر، یاد امام و شهدا را گرامی داشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در ساعت 9:33 همزمان با لحظه ورود امام خمینی(ره) به میهن اسلامی در صبح 12 بهمن ماه سال 57، نمایندگان مجلس با سر دادن شعار و تکبیر، یاد و خاطره امام راحل را گرامی داشتند.

محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست جلسه علنی امروز را بر عهده داشت، با تبریک آغاز دهه فجر به ملت ایران و آغاز سی و ششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: امیدواریم هر سال سایه درخت تنومند انقلاب اسلامی انبوه‌تر و پر ثمرتر باشد و شاهد ارتقای قدرت کمی و کیفی نظام جمهوری اسلامی و وحدت اسلامی و سرنگونی کاخ‌های ظلم و ستم باشیم و این انقلاب را به دست حضرت ولی عصر (عج) بسپاریم.

کد خبر 2480411

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha