پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ اسفند ۱۳۹۳، ۱۳:۵۰

اخبار شهرداری کرمان/

خط ویژه‌ اتوبوس در خیابان شهید بهشتی اجرا می شود

خط ویژه‌ اتوبوس در خیابان شهید بهشتی اجرا می شود

کرمان - اجرای خط ویژه‌ اتوبوس خیابان شهید بهشتی، اجرای فضای سبز در خیابان شیخ احمد کافی جنوبی و شهردار محله‌ها بازوان شهرداری ها از جمله اخبار شهرداری کرمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمان، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمان اعلام کرد: باند دوم خط ویژه‌ خیابان شهید بهشتی راه‌اندازی می‌شود.

علی زنگی‌آبادی، با بیان اینکه به منظور کاهش زمان مسیر برگشت از میدان آزادی به سمت میدان شهدا توسط اتوبوس، خط ویژه‌ جدید در خیابان شهید بهشتی راه‌اندازی می‌شود، گفت: به اجبار خط پارک در ضلع جنوبی خیابان شهید بهشتی از میدان آزادی تا تقاطع سمیه حذف و پارک در این قسمت خیابان ممنوع می‌شود و در صورت ارتکاب تخلف با متخلفان توسط عوامل پلیس راهور برخورد خواهد شد.

وی همچنین از تمام شهروندان و همچنین ساکنان این محدوده خواست، برای اجرای بهتر این طرح، با عوامل پلیس راهور و عوامل فنی اجرایی سازمان ترافیک هم‌کاری لازم را داشته باشند.

اجرای  فضای سبز در خیابان شیخ احمد کافی جنوبی

علی خدادادی شهردار منطقه سه گفت: در راستای ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین مردم، فضای سبز جدیدی به مساحت سه هزار و ۱۵۰ متر مربع با پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصد در حال احداث است.

شهردار منطقه سه همچنین از اصلاح طرح هندسی و جدول گذاری چهار راه با قدرت خبر داد و گفت :جدول گذاری این مسیر به طول ۲۲۰ متر انجام و ۴۸ متر مربع گودبرداری شده و مابقی طرح نیز در حال انجام است.

 وی در ادامه از جدول گذاری خیابان مالک اشتر جنوبی به متراژ ۸۰۰ متر خبر داد و گفت: این عملیات به زودی به پایان می رسد.

شهردار محله‌ها بازوان شهرداری ها

شهردار منطقه‌ چهار شهر کرمان تعیین تکلیف زمین‌های خالی منطقه و آسفالت معابر را از اولویت اصلی این منطقه در سال آینده دانست.

علی نیک‌طبع در نشست با شهردار محله‌های این منطقه ضمن اشاره به فعالیت‌های شهرداری در سال جدید گفت: اجرای آسفالت کوچه‌ها و معابر و سامان‌دهی آن‌ها از دیگر برنامه‌های شهرداری در سال آینده است.

وی با اشاره به اینکه نقش شهردار محله‌ها نباید کمرنگ شود، افزود: شهردار محله‌ها، باید یار و یاور شهرداری باشند و شهرداری را در راستای تبیین قوانین شهری برای شهروندان کمک کنند.

نیک‌طبع در ادامه، شهردار محله‌ها را بازوان شهرداری دانست و بیان کرد: شهردار محله‌ها، باید به‌عنوان واسطه‌ بین مردم و شهرداری شهروندان را از خدمات و فعالیت‌های شهرداری آگاه کنند و ضمن دعوت آن‌ها به مشارکت بیش‌تر با شهرداری، برای توسعه‌ منطقه تلاش کنند.

وی از شهردار محله‌ها خواست تا حس همکاری و مشارکت مردم را در امور شهری تقویت کنند.

وی افزود: مردم می‌توانند با پرداخت به‌موقع عوارض نوسازی و خدمات شهری و با پرداخت هزینه‌ خودیاری، شهرداری را در انجام فعالیت‌های عمرانی کمک کنند.

در پایان این نشست، شهردار منطقه‌ چهار شهر کرمان با اهدای لوح تقدیر به شهردار محله‌ها، از خدمات و تلاش‌های ارزنده‌ آن‌ها تشکر کرد.

کد خبر 2503964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha