پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۰۹

حجت الاسلام نیشابوری:

توسعه فرهنگ منجر به رفع آسیب های اجتماعی می شود

توسعه فرهنگ منجر به رفع آسیب های اجتماعی می شود

گرگان- رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان گرگان گفت: مردم انتظارشان از دستگاه های فرهنگی بالاست و اگر سطح فرهنگ مردم را ارتقاء دهیم بسیاری از آسیب های اجتماعی مرتفع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن مهاجر نیشابوری ظهر دوشنبه در نشست با رسانه های استان، اظهار کرد: برنامه های ما در راستای فعالیت های فرهنگی باید هدفمند باشد تا بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.

وی افزود: سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) طبق دو روایت است و خیلی ها به دنبال این هستند که این دو دهه را به هم وصل کنند که نزدیک به یک ماه مداوم می شود ولی این موضوع مورد تایید ما نیست و تلاش ما این است در هر دو روایت سوگواره  و عزاداری مطابق یا شان والای آن حضرت برگزار شود.

وی در ادامه با بیان این که سوگواری حضرت فاطمه (س) چهارم فروردین به صورت متمرکز در امام زاده عبدالله گرگان برگزار می شود، گفت: سخنران این مراسم از اساتید قم است و انتظار ما از دستگاه ها این است که اطلاع رسانی مناسب در این زمینه صورت گیرد.

حجت الاسلام نیشابوری افزود: حریم و حرمت ایام فاطمیه باید در عید نوروز حفظ شود، دیدوبازدید انجام شود اما حرمت حضرت فاطمه(س) حفظ شود و ورودی و خروجی شهر متناسب با شهادت حضرت فاطمه (س) مزین شود.

کد خبر 2519481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha