پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۰۷

دغدغه جدید فدراسیون کشتی؛

محل برگزاری رقابتهای انتخابی در هاله ای از ابهام

محل برگزاری رقابتهای انتخابی در هاله ای از ابهام

شمارش معکوس تا آغاز رقابت‌های انتخابی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی درحالی آغاز شده که سالن برگزاری این رویداد مهم و حساس هنوز مشخص و آماده نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای انتخابی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی قرار است طی روزهای 21 و 22 خرداد ماه در تهران برگزار شود؛ اما این مسابقات در حالی در تقویم فدراسیون کشتی جای گرفته که هنوز هیچ سالنی برای میزبانی این مسابقات در اختیار فدراسیون کشتی قرار ندارد.

پیش از این مقرر شد رقابتهای انتخابی تیمهای ملی کشتی در سالن 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی برگزار شود تا مشکلی از لحاظ گنجایش محدود و عدم تامین امنیت تماشاگران و کشتی گیران بوجود نیاد، اما این سالن به دلیل تقارن زمان برگزاری رقابتهای لیگ جهانی والیبال با انتخابی کشتی در اختیار و اجاره فدراسیون والیبال است.

از سویی دیگر گفته شد مسئولان فدراسیون کشتی با برگزاری رقابتهای انتخابی در سالن قدیمی هفتم تیر تهران نیز چندان موافق نیستند چراکه تجربه و اتفاقات قبلی ثابت کرده این سالن کوچک و قدیمی، توان حضور تعداد بالای تماشاگران را ندارد و به هیچ عنوان نمی توان امنیت کافی و لازم برای این رویداد حساس کشتی را در این سالن برقرار کرد.

آنچه مسلم است روزهای باقیمانده تا برگزاری رقابتهای انتخابی به سرعت در حال سپری شدن است و هنوز هیچ سالن مشخص و مطلوبی برای برپایی این مسابقات مهیا نشده است.

هر چند گفته می شود متولیان فدراسیون کشتی برای میزبانی رقابتهای انتخابی، نیم نگاهی هم به سالن شهید افراسیابی دارند، اما آنچه مسلم است امکانات و ظرفیت محدود این سالن هم می تواند برای تماشاگران پرشور کشتی که از تمامی استانهای همجوار به تهران می آیند، مشکل ساز باشد.

بدیهی است مرور اتفاقات ناگوار قبلی در رقابتهای انتخابی و درگیری و حتی چاقوکشی در این مسابقات، حساسیت و نگرانی فدراسیون کشتی را دوچندان کرده و متولیان برگزاری این پیکارها همچنان دغدغه سالن و تامین امنیت آنرا دارند.

گزارش: علیرضا هنرمنش

کد خبر 2760701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha