پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۳۳

نتایج نظرسنجی در خصوص ماندن یا رفتن برانکو اعلام شد

نتایج نظرسنجی در خصوص ماندن یا رفتن برانکو اعلام شد

در نظرسنجی صورت گرفته در خصوص علل کسب نتایج ضعیف پرسپولیس در چهار هفته ابتدایی رقابتهای لیگ، مردم کمترین اشتباه را متوجه سرمربی این تیم دانسته‎اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در چهار بازی ابتدایی رقابتهای این فصل، تنها یک تساوی کسب کرده و در سه بازی شکست خورده است. البته وضعیت داوری ها در سه بازی اخیر پرسپولیس در کسب نتایج ضعیف این تیم بی تاثیر نبوده است.

سایت ورزش سه با طرح یک نظرسنجی چهار گزینه‎ای اقدام به بازتاب نظر مردم در خصوص این تیم کرده که نتایج آن نشان می‎دهد هواداران پرسپولیس همچنان از برانکو ایوانکوویچ، سرمربی تیم پرسپولیس، حمایت می‎کنند.

در این نظرسنجی اشتباهات داوری با ۴۱/۸۲ درصد بالاترین دلیل بر کسب نتایج ضعیف عنوان شده است. ضعف مدیریت با ۳۵/۷۷ درصد در جایگاه دوم قرار دارد و  ۱۸/۱۸ درصد از رای‌دهندگان، اشتباهات فردی را عامل شکست‌های پرسپولیس دانسته‌اند.

نکته جالب توجه در این نظرسنجی عملکرد کادر فنی است که با ۴/۲۳ درصد در جایگاه چهارم قرار دارد.

در نظرسنجی فوق ۸۱۰ هزار نفر شرکت کردند.

کد خبر 2891894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha