به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی سه شنبه شب در آیین تجلیل از پزشکان استان افزود: پزشکان استان می توانند با سرمایه گذاری در بخش بهداشت و درمان استان زمینه توسعه این بخش در استان را مهیا کنند.
وی بیان کرد: ترغیب و تشویق سرمایه گذاران دیگر استانها به سرمایه گذاری در این استان نیز یکی از مهمترین انتظارات از جامعه پزشکی است.
وی تصریح کرد: این استان قابلیت آن را دارد که در برخی از رشته ها به قطب پزشکی در کشور بدل شود.
خادمی با اشاره به عقب ماندگی ها در بخش بهداشت ودرمان استان گفت: باید با مدیریت و عملکرد خوب کمبودها در این حوزه جبران شود.
استاندار گفت: طی دوسال اخیر کارهای خوبی در این بخش انجام و زیرساختهای خوبی بنا نهاده شده است و همچنین در زمینه تجهیز با رشد خوبی مواجه بوده ایم.
وی همچنین کار پزشکی را یکی از مشاغل سخت دانست و گفت: کوچکترین غفلت در کار پزشکی مثل لکه ای است که بر لباس سفید پزشکی خواهد ماند و هر اشتباه کوچکی می تواند آثار منفی زیادی به همراه داشته باشد.
خادمی بیان کرد: در حوزه پزشکی هر خطا و سهل انگاری به سرعت خود را نشان می دهد و باید با کاهش این خطاها در راستای ارتقای هرچه بیشتر اعتماد بالای مردم به پزشکان تلاش کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این مراسم از بیش از ۶۰ پزشک، داروساز و دندانپزشک هم استانی با اهدای لوح تقدیری تجلیل شد.
نظر شما