به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، در بخشي از اين اطلاعيه آمده است: حافظه تاريخي ايران اسلامي به ويژه در يكصد ساله اخير، مملو از صحنه هاي پرشور و آموزنده ايست كه روحانيت معظم و علماي دين با جهاد مستمر و مبارزه بي امان خود مقاومت و ايستادگي مردم مسلمان و رشيد اين سرزمين در رويارويي با بيگانگان و استعمارگران و مقابله با نفوذ و استيلاي آنان بر مقدرات كشور را هدايت نموده است.
اين اطلاعيه در ادامه با اشاره به نقش بي نظير روحانيت اصيل - بويژه حضرت امام خميني (رضوان الله تعالي عليه) بعنوان پرچمدار اسلام و روحانيت - در پيدايش، پيروزي و تداوم انقلاب اسلامي و سربلندي ملت انقلابي و غيور ايران از ميدانهاي كينه توزي دشمنان اسلام و سيل تهاجمات و توطئه هاي خصمانه استكبار جهاني از جمله در هشت سال دفاع مقدس، مي افزايد: به راستي اگر حضور عالمانه وهوشمندانه روحانيت متعهد و مبارز به رهبري ولايت فقيه در صحنه هاي مختلف و پرخطر فراروي نظام و انقلاب اسلامي بخصوص در عرصه هدايت و روشنگري مردم مسلمان انقلابي در فرآيند استقرار نظام مقدس جمهوري اسلامي و دفاع از موجوديت و دستاوردهاي گرانبهاي انقلاب نبود، بدون ترديد دسيسه ها و توطئه چيني هاي رنگارنگ نظام سلطه و استكبار جهاني در دهه هاي اخير موفقيت خط بحران آفريني و ناكارآمد نشان دادن حكومت ديني و چه بسا بروز موانع جدي و بزرگ در روند توسعه و پيشرفت ايران عزيز و همچنين نااميدي و دلسردي مردم و حاميان نظام را به دنبال داشت.
اين اطلاعيه با اشاره به جايگاه و نقش آيت الله محلاتي (ره) در طول دوران انقلاب و مبارزه با رژيم ستم شاهي و سپس در سنگر مسئوليت هاي پس از پيروزي انقلاب در نظام جمهوري اسلامي از جمله نمايندگي مجلس شوراي اسلامي و نمايندگي حضرت امام (ره) در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و نامگذاري روز شهادت اين عالم وارسته و مجاهد بعنوان روز روحانيت و دفاع مقدس آورده است: روز اول اسفند ماه فرصتي بسيار ارزشمند براي تبيين و تجليل مجدد از مجاهدت هاي خستگي ناپذير خيل عظيم روحانيون فداكاري است كه در طول تاريخ با تعهد سرخ و خونين خود انقلاب اسلامي را رقم زدند و زندگي سرشار از اخلاص، معنويت، ساده زيستي، مقاومت و ظلم ستيزي خود را به مثابه منشوري پرفروغ و آگهي بخش، هدايتگر نسل هاي مشتاق عزت و عظمت و شيفته سعادت و پيشرفت براي هميشه تاريخ قرار داده است.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در پايان اطلاعيه خود با تاكيد بر اهميت بازخواني و تامل در نحوه شهادت آيت الله محلاتي (ره) و جمعي ديگر از ياران صديق و وفادار انقلاب در حمله تروريستي جنگنده هاي رژيم بعثي صدام در سال 64 آورده است: يادآوري خاطره شهادت خادمان ملت و ميهن در اين سانحه غم انگيز و مظلومانه نشان مي دهد سياست هاي سلطه طلبان و جنگ افروزان ديروز و امروز جهان بويژه آمريكاي جنايتكار و رژيم صهيونيستي در ارتكاب اقدامات و جنايات تروريستي آنهم از نوع دولتي و نهادينه شده در تفكر و نظام سلطه، گرچه هنوز در اقصي نقاط عالم از سوي آنان پيگيري و عليه بشريت و دولتهاي مستقل و متكي بر دمكراسي، آزادي و اراده ملت ها بكار گرفته مي شود، اما دستاورد و نتيجه اي جز خفت و انزواي بيشتر براي سردمداران نظام سلطه و تسريع در روند انحطاط و نابودي آنان نخواهد داشت.
نظر شما