پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۰۵

تمبر جشنواره صلح و سلام دانشگاه آزاد رونمایی شد

تمبر جشنواره صلح و سلام دانشگاه آزاد رونمایی شد

همایش سراسری صلح و سلام دانشگاه آزاد برگزار شد و در حاشیه این همایش از تمبر جشنواره صلح و سلام این دانشگاه رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این مراسم با حضور سید عباس عراقچی معاون حقوقی و امور بین الملل وزیر امور خارجه، طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد برگزار شد.

داداندیش، رئیس واحد تهران غرب دانشگاه آزاد و دبیر جشنواره صلح و آفتاب مهر در این مراسم گفت: دانشگاه آزاد واحد تهران غرب با بوجود آوردن فضای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ایجاد انجمن های علمی مختلف زمینه لازم برای ارتقا و رشد دانشجویان را فراهم آورده است.

وی با اشاره به اجرای طرح صلح و سلام در دانشگاه آزاد تصریح کرد: طرح صلح و سلام طرح بسیار جامعی است که در شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تصویب شده و به دنبال تربیت انسان های صلح جو است.

رئیس واحد تهران غرب دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: جشنواره صلح و سلام از سال آینده در واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد برگزار می شود.

کد خبر 2938462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha